• 瀏覽: 98,489
  • 回覆: 705
  • 追帖: 13
+17
環保應該行路或游水啦仲搭車

引用:
原帖由 人之初大大 於 2018-7-10 02:33 PM 發表

我估應該係發展商在迫政府批凖加價
不用逼,跟足合約做。我是區外人,只去過一次食自助餐,所以唔關我事。

引用:
原帖由 HK官商合謀0002 於 2018-7-10 02:16 PM 發表

差過龍珠島,龍珠島都可自己渣車,呢度豪宅環保到唔比人渣私家車
衝出龍珠島

https://www.youtube.com/watch?v=p_HEIPv0anE

引用:
原帖由 MIDMO 於 2018-7-10 13:51 發表
shk姓郭班仆街
回個咁嘅貼,人嘅質素可想而知😁

引用:
原帖由 dickylwk 於 2018-7-10 02:34 PM 發表
無煙島喎!照計身體健康都好啲吖,建議居民步行或騎腳踏車出島。
共享單車唔使執了

引用:
原帖由 hkspirit 於 2018-7-10 01:44 PM 發表
等巴士要排隊有咩問題?

呢班乞衣真係當自己皇帝啊?
haha,人哋有樓住點會係乞衣呢?當然你可以話佢哋可能租嘅姐。如果租嘅就冇問題啦,咪搬走囉。你呢d住喺劏房仲要每日提心吊膽驚業主加租嘅底端人口就真係乞衣啦。

引用:
原帖由 朗拿忠 於 2018-7-10 14:07 發表
咁都要加價,,
成10蚊程,,仲要得2個字車程,唔減都偷笑仲要加
咁好賺點解你唔去做?乜都叫減,乜得你咁窮?

其實可唔可以管理費入面做到自負盈虧??
同埋想知當日shk承諾左d咩野, 不過咁樣真係好不便....
但住離島真係有比人禁住搶呢個風險...
望佢地早日解決

引用:
原帖由 caseiama 於 2018-7-10 02:36 PM 發表
環保應該行路或游水啦仲搭車
共享艇仔,共享單車,共享滑板車......

吓?唔比揸車架?買艘大飛囉!

引用:
原帖由 武德鼎 於 2018-7-10 14:14 發表
買馬灣之前都預咗交通唔方便,但班白痴仲要買 
自以為高檔嘛⋯⋯

引用:
原帖由 wai2004 於 2018-7-10 02:36 PM 發表

不用逼,跟足合約做。我是區外人,只去過一次食自助餐,所以唔關我事。
你唔知加價要政府批? 我是區外人, 直頭唔會去栢厲灣

班乞兒,扮豪宅,坐車要快,坐的士要折扣。

獨市生意,咁都無錢賺?抑或食水深呀。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]