• 瀏覽: 20,791
  • 回覆: 265
  • 追帖: 2
+7
又有笑話!

引用:
原帖由 highbury64 於 2018-7-1 09:11 PM 發表
英國領事館職員已經批准學獨聯留守門外英國屬領地提出訴求,等同佢地會跟進,
一地兩檢仲未得到英國下議院批準,隨時會被英國推翻
關英國乜嘢事?

痴線,又關英國事

笑死人,
班幼稚細路唔好為難英國佬啦。
要獨立,自己欏起刀槍爭取啦,靠鬼佬....

引用:
原帖由 highbury64 於 2018-7-1 09:11 PM 發表
英國領事館職員已經批准學獨聯留守門外英國屬領地提出訴求,等同佢地會跟進
注意地磚顏色!佔中狗2014就曾經被驅趕

引用:
英國領事館職員已經批准學獨聯留守門外英國屬領地提出訴求,等同佢地會跟進,
其實真相係西班牙對俄羅斯就來開波,所以職員叫班儍仔自己等下,唔好阻住佢地睇波!

引用:
Yeah。。。即係英國佬批準咗佢哋做門口狗。。。

一班被主子棄養的黃狗

真笑話,関英國乜事?

引用:
原帖由 highbury64 於 2018-7-1 09:25 PM 發表

英國有權監督一國兩制有否如實執行
吹咩。
唔執行又如何,
打我呀。

一睇就知64仔無食葯,病又復

64仔又出黎派膠

引用:
我支持你哋,但記得要留守直至英國推翻一地兩檢為止呀(當然最好加上絕食嚟加強表示你哋嘅決心)!
千祈唔好半途而廢。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]