• 瀏覽: 77,731
  • 回覆: 95
  • 追帖: 5
+2
引用:
原帖由 yytong 於 2018-6-29 06:32 PM 發表

猥䙝拍攝係犯法,係咪猥䙝係由法官判定
你個意思係個女人天生猥褻?定係佢而家拍人裙底?

今次又可以報警拉人

其實佢話邊個偷拍?

香港自從有左蘋果日報之後, 社會係充斥住好多假新聞, 假消息,

引用:
原帖由 joe_lo 於 2018-6-29 02:10 PM 發表
太糗啦!一名男子在地鐵看到超「胸」的巨乳妹,為之驚嘆,立刻拿起手機偷拍,拍完之後便立刻上傳到臉書社團分享,殊不知自己已經完全暴露在這張偷拍的照片中,慘被網友酸爆。事情發生在香港,男子在地鐵上看到這個超兇的巨乳妹後,立刻拿出手機拍攝,並將照片上傳到臉書社團,然而卻沒注意到巨乳妹的頭上有一面鏡子,這面鏡子完完整整地把男子本人拿手機偷拍的當下全都忠實呈現。從鏡子中可以看到,偷拍男把背包背在胸前,雙手環抱 ...
九巴

引用:
原帖由 理+誠 於 2018-6-29 06:31 PM 發表

呢件都認為自己大波?
港女係自己地球當然認自己大波

吹到係地鐵影?

未見過大蛇屙尿

咁都叫大??

被偷拍個女仔慘 定個男仔慘

引用:
原帖由 cosisi 於 2018-6-29 04:02 PM 發表
唔望兩眼都唔係正常男人啦,有乜好嘈?
呢情況根本男女都會望兩眼啦,問下啲女會員係咪丫

引用:
原帖由 joe_lo 於 2018-6-29 02:10 PM 發表
太糗啦!一名男子在地鐵看到超「胸」的巨乳妹,為之驚嘆,立刻拿起手機偷拍,拍完之後便立刻上傳到臉書社團分享,殊不知自己已經完全暴露在這張偷拍的照片中,慘被網友酸爆。事情發生在香港,男子在地鐵上看到這個超兇的巨乳妹後,立刻拿出手機拍攝,並將照片上傳到臉書社團,然而卻沒注意到巨乳妹的頭上有一面鏡子,這面鏡子完完整整地把男子本人拿手機偷拍的當下全都忠實呈現。從鏡子中可以看到,偷拍男把背包背在胸前,雙手環抱 ...
地鐵?

巨雨迷!

唔識分巴士同地鐵x3

真心吸引既...