• 瀏覽: 4,008
  • 回覆: 25
+9
港奸!
引用:
原帖由 青青草 於 2018-6-28 01:10 PM 發表
故事劇情同晚晚播既宮中計一樣,珍係盲嘅傻嘅都睇倒,揾幾個「泛民」地盤工人Cut短一條鋼筋又話5000條鋼筋制造恐慌,特登影埋相收收埋埋,等落晒石屎就泥通車前就話係豆腐渣工程嚇9人,靠屈既故事劇情珍係盲嘅傻嘅都睇倒,死蠢反民做呢場大龍鳯,目的又係將民生建設政治化,為反而反制造恐慌,形造豆腐渣工程嚇9香港市民,誓要隊霖順利通車!呢班反民正福街抹黑、造謠、煽動、離間、挑撥、恐嚇,正是民煑儍仔慣用一籃 ...

今次有幾個香討會員要俾人鞭屍當日撐得好狠

陳局長証實報告同真實差2千支

仲要小心田北晨25
引用:
原帖由 青青草 於 2018-6-28 01:10 PM 發表
故事劇情同晚晚播既宮中計一樣,珍係盲嘅傻嘅都睇倒,揾幾個「泛民」地盤工人Cut短一條鋼筋又話5000條鋼筋制造恐慌,特登影埋相收收埋埋,等落晒石屎就泥通車前就話係豆腐渣工程嚇9人,靠屈既故事劇情珍係盲嘅傻嘅都睇倒,死蠢反民做呢場大龍鳯,目的又係將民生建設政治化,為反而反制造恐慌,形造豆腐渣工程嚇9香港市民,誓要隊霖順利通車!呢班反民正福街抹黑、造謠、煽動、離間、挑撥、恐嚇,正是民煑儍仔慣用一籃 ...

引用:
原帖由 UndergroundMud 於 2018-7-7 07:27 PM 發表

可憐的中科仝人,良心香港唔值錢,攪完一輪畀人秋後算帳隨時無生意破產㗎!
咪傻啦,
禮記收左皮,
以後你只會見到中資同英資兩個大招牌,
過幾年,你睇佢幫邊個做野,
成個故事就出哂泥喇。

如果佢講嘅有證有據就要趁呢個機會收拾兩大毒瘤港鐵、領展。他們像癌細胞一樣依附政府身上吸血,藉口替股東謀取利益推出層出不窮的吸血方法,貪錢嘅團隊急於搵近利可以贏在一時,但作為一個政府不急於一日半日,只需要等你出錯就會將你地全部送入監倉,有板你睇曾特首!睇你叻得幾耐。
領展仲離撚譜,以為政府冇佢辦法,專登串埋地產商托高個市,以為無料做你咩?
哈哈哈⋯⋯下一轉就到你哋

引用:
原帖由 青青草 於 28-6-2018 13:10 發表
係時候鞭下屍先,當初你大大聲話人造謠生事既,出來道歉啦,唔好潛水呀7頭

引用:
原帖由 我愛大隻仔 於 2018-6-28 11:17 AM 發表
港鐵沙中線紅磡站爆出鋼筋被剪短造假醜聞,最先揭發事件的分判商中科興業,其董事總經理潘焯鴻今早(28日)出席一個電台節目時

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20180628/photo/bkn-20180628090815074-0628_00822_001_01b.jpg?20180628111033

真係有剪,到底人既安全係唔係唔緊要?:smile_ ...
佢係中華英雄!肅然起敬。

引用:
原帖由 fcukadm9 於 2018-8-8 10:04 AM 發表

佢係中華英雄!肅然起敬。
佢選擇出聲係好 佢選擇的時機更好

引用:
原帖由 L010986 於 2018-8-8 10:00 AM 發表

係時候鞭下屍先,當初你大大聲話人造謠生事既,出來道歉啦,唔好潛水呀7頭
抆咗一條雜草,仲有千千萬萬嘅狗毛,一出事就走嚟混淆視聽,東拉西扯嘅鹹蝦燦係殺之不盡,好似嗰個紙皮箱咁,轉軚快過轉筆,紙皮厚過避彈衣,炒極車都唔會死

睇番呢段港鐵沙中線聲明覺得好好笑!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]