• 瀏覽: 10,436
  • 回覆: 112
+20
7月4日是美國國慶日(Independence Day),而美國駐中國大使館也在微博貼文慶祝,該文引發諸多網友留言,有趣的是,許多網友的留言大踩中共底線,但微博官方不敢刪除

引用:
原帖由 CheongJohnson 於 2018-7-5 02:16 AM 發表

睇到呢度笑死

俾師兄玩下花招一試已試出條友唔係真香港人,係正宗國產五毛黎
好似近期多D廣東話人入黎趁虛。似係腥港又似鄰國人。但有共通點。佢地唔太懂ㄧD不常用網語。大路如 ching 食花生 呢D就用得好流𣈱。

引用:
原帖由 antiapple 於 2018-7-5 01:55 AM 發表

繼續死撐啦...
九萬幾人笑九緊你呀
文盲廢西
高院士。閣下運用標準回覆格式已達化境。
ㄧ行字。已經使出常用四大手法。
繼續死撐。。。意指真理在手
九萬幾人。。。背後支援強大
笑XX人。。。敵方無能
文盲XX。。。大會指定。結尾詞 。中央電腦會以呢類字眼作為入賬慿証jet.

人仔升,中國崩潰
人仔跌,中國崩潰 同一道理
引用:
原帖由 借錢梗要還 於 2018-6-28 04:52 PM 發表
都係黃畜厲害,
講大話誇大又有得鬧,講真話又有得鬧,
左又有得J,右又有得J

引用:
原帖由 單吊二索男 於 2018-7-5 09:30 AM 發表

高院士。閣下運用標準回覆格式已達化境。
ㄧ行字。已經使出常用四大手法。
繼續死撐。。。意指真理在手
九萬幾人。。。背後支援強大
笑XX人。。。敵方無能
文盲XX。。。大會指定。結尾詞 。中央電腦會以呢類字眼作為入賬慿証jet. ...
無哪??
繼續作落去啦

引用:
原帖由 antiapple 於 2018-7-6 12:03 AM 發表

無哪??
繼續作落去啦
仲有你未post你張無英文名嘅身分證出嚟呀! 快D啦~ 比我開下眼界..!!

引用:
原帖由 antiapple 於 2018-7-6 12:05 AM 發表

仲有你未post你張無英文名嘅身分證出嚟呀! 快D啦~ 比我開下眼界..!!
拖咗兩日哪

引用:
原帖由 antiapple 於 2018-7-6 12:03 AM 發表

無哪??
繼續作落去啦
移椅。咁夜呀高院士。
E+玩轉陣咁話喎。
以少字還拖多字。E種係高階招式。但係。腥港有過十年以上網零。都睇得穿。
要唔要過高院士兩招點拆呢?

引用:
原帖由 antiapple 於 2018-7-6 12:05 AM 發表 

做乜自問自答jet.好苦悶咩?
苦悶可以諗過新login。
同高院士起個 antiapple 既人。真係大整蠱。要拉去勞改。
我就唔知高院士點解頂得字咁耐。直頭同 build丁 door rice 廈門米 ㄧ㨾可以註冊專利。

【歌聲響徹雲霄,美腿夾斷敵腰】中共平日裡宣傳中的敵人來了,中共沒有拿起獵槍,而係美酒佳肴招待,美女陪伴,還派出兲朝第一奶油老生蔡國慶獻唱。不知道糖衣美女奶油炮彈能起作用不能?

//@johnlee1021:不知防長馬蒂斯可曾受過其他國家軍方如此招待?有美女合影,有帥哥伴唱,有佳肴,有美酒。中國軍隊絕對係全世界文藝娛樂水平最高的軍隊!

//文姍:估計馬蒂斯這輩子還沒見過擁有正師級軍銜的藝人,不知道他所訪問的這個國家,唱歌也能享受國務院特殊津貼

中國E+哋軍事實力都係比較強,好多其他國家都唔敢亂郁

引用:
原帖由 香江強國人 於 2018-7-4 10:39 AM 發表
劉亞東想做西毛,洋奴好耐。
大陸個個都想要⋯去美國

引用:
原帖由 Welcomelone 於 2018-7-5 03:22 AM 發表
7月4日是美國國慶日(Independence Day),而美國駐中國大使館也在微博貼文慶祝,該文引發諸多網友留言,有趣的是,許多網友的留言大踩中共底線,但微博官方不敢刪除

http://m1.aboluowang.com/uploadfile/2018/0704/20180704012048878.png

http://m1.aboluowang.com/uplo ...
真係笑死冇命賠

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]