• 瀏覽: 10,438
  • 回覆: 112
+20
引用:
原帖由 RustyFist 於 2018-7-4 02:39 AM 發表

內地不少評論文章,近日出現「美國害怕了」、「日本嚇傻了」、「歐洲後悔了」之類,引發中共黨媒不滿,《人民日報》旗下人民網發表系列評論文章,批評「浮誇自大文風」,

人民網的評論頻道批評,近日網上出現這些「浮誇自大文風」,「美國害怕了」等字眼吸引不少網民的眼球,從而推高點擊率,可是卻批評這些文章,「有的一味誇大、以偏概全」,「高喊『在這些領域,中國創下多個世界第一!』無人表示不服」;有的「任意拔 ...
又放長雙眼睇下。擋中央幾時出面收拾呢班中秋幽靈。
官報已經好多次叫停呢類奶C眼行為好多次。我諗被奶者。c眼可能已經嚴重發炎。已經頂唔字鳥。

劉亞東想做西毛,洋奴好耐。

引用:
原帖由 單吊二索男 於 2018-7-4 09:21 AM 發表

高院士見多識廣。但人又謙虛。
果真院士中既樣板。

黎人呀。大家快D黎圍觀ㄧ下香港本土院士。
比起國內院士。本士院入。深入敵陣。混入香港橫街乍巷。身陷險地。真係值得大媽們愛屎鳥。 ...
廢物...只識扣帽子.岔話題! 無一句敢回應我!

引用:
原帖由 antiapple 於 2018-7-4 01:23 PM 發表

廢物...只識扣帽子.岔話題! 無一句敢回應我!
高院士。果然舉ㄧ反三。全美展示樣板回應。
remark:岔呢個字。土生香港人唔多用架。

引用:
原帖由 單吊二索男 於 2018-7-4 01:29 PM 發表

高院士。果然舉ㄧ反三。全美展示樣板回應。
remark:岔呢個字。土生香港人唔多用架。
RE:係你識字少. 唔好拉埋香港人落水~!!
咁我又好好奇, D識字嘅香港人應該用個咩字咁呢??
*PS:你繼續岔開個題啦 身份證上面無英文名嘅廢柴

其實只係樓主中國必輸論上左腦, 用C眼睇野.

樓主自己同自己笑既人, 根本就係同一回事黎, 就算去做五毛都會比人笑七.

引用:
原帖由 antiapple 於 2018-7-5 12:21 AM 發表

RE:係你識字少. 唔好拉埋香港人落水~!!
咁我又好好奇, D識字嘅香港人應該用個咩字咁呢??
*PS:你繼續岔開個題啦 身份證上面無英文名嘅廢柴
...
well 識字既 腥港人。ㄧ定用半鹹淡既 eng 單字 re 人。
actually, ED 人.多數有自悲心。矛乜 confiden時 去面對人。
例如。login 用 english 個D人。

引用:
原帖由 神級對手 於 2018-7-5 01:07 AM 發表

香討梗係@星海揚帆 講野最有權威啦!佢講乜大把偽愛國打手給讚俾like佢架
都略有所聞。緊雀佢好似好交級咁。唔知係真唔係咯。

引用:
原帖由 單吊二索男 於 2018-7-5 01:10 AM 發表

well 識字既 腥港人。ㄧ定用半鹹淡既 eng 單字 re 人。
actually, ED 人.多數有自悲心。矛乜 confiden時 去面對人。
例如。login 用 english 個D人。
confiden???? 串字都串Q錯..都話你唔識字架啦
井底蛙~ 廢西扮有院士
你笑九到我噴可樂..

引用:
原帖由 antiapple 於 2018-7-5 01:31 AM 發表

confiden???? 串字都串Q錯..都話你唔識字架啦
井底蛙~ 廢西扮有院士
你笑九到我噴可樂..
well.
eng 高院士。腥港番文。院士矛奶油唔曉故播。
confiden時。個"時"音係腥港毒有。very 配合高院士身份。
正如自創 antiapple 咁交級既 eng 文名ㄧ樣。
我就唔曉咯。

引用:
原帖由 單吊二索男 於 2018-7-5 01:36 AM 發表

well.
confiden時。個"時"音係腥港毒有。very 配合高院士身份。
我就唔曉咯。 ...
繼續死撐啦...
九萬幾人笑九緊你呀
文盲廢西

引用:
原帖由 單吊二索男 於 2018-7-5 01:36 AM 發表

well.
我就唔曉咯。 ...
睇到呢度笑死

俾師兄玩下花招一試已試出條友唔係真香港人,係正宗國產五毛黎

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]