• 瀏覽: 1,843
  • 回覆: 17

本港首隻以「同股不同權」形式上市的小米(01810)今日起展開路演,據銷售文件披露,小米每股招股價介乎17元至22元,發售約21.8億股股份,當中5%在港公開發售,集資370.6億至479.6億元。每手200股,入場費4444.34元。

all in

新聞來源連結:
http://www2.hkej.com/instantnews/article/id/1870947

一手就死死死死,好唔老黎喎,仲下個星期一,食住個貿易戰勢,第一天可能要3333收場!

我們黃絲是不會買大陸股的. 

引用:
原帖由 曹木各 於 2018-6-21 05:31 PM 發表

本港首隻以「同股不同權」形式上市的小米(01810)今日起展開路演,據銷售文件披露,小米每股招股價介乎17元至22元,發售約21.8億股股份,當中5%在港公開發售,集資370.6億至479.6億元。 ...
聽說基礎投資者禁售期為2年....係咪痴架?

等2222.22 時撈貨!

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2018-6-21 05:51 PM 發表

聽說基礎投資者禁售期為2年....係咪痴架?

等2222.22 時撈貨!
你慢慢等

CDR單野呢?

妖股

雷聲大,個個借孖展抽,全世界以為升硬....到頭來跳樓都唔掂

引用:
原帖由 出得黎行 於 2018-6-21 05:59 PM 發表
CDR單野呢?
暫緩咗

叫平, 買

fall fall fall fall. 中英文都唔多老嚟

中証監認為估值過高,即係唔認同係高新科技喇
咁港交所點解仲容許同股不同權上市?
明明係手機組裝商,仲要蝕錢嘅添...

引用:
原帖由 qiuwood 於 2018-6-21 06:13 PM 發表
fall fall fall fall. 中英文都唔多老嚟
抽2手就得啦

引用:
原帖由 曹木各 於 2018-6-21 05:31 PM 發表

本港首隻以「同股不同權」形式上市的小米(01810)今日起展開路演,據銷售文件披露,小米每股招股價介乎17元至22元,發售約21.8億股股份,當中5%在港公開發售,集資370.6億至479.6億元。 ...
死左唔好問點解

低處未算低,$10先考慮

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]