• 瀏覽: 11,047
  • 回覆: 108
  • 追帖: 1
+5
事實證明,唔係老作。

附件

35859328_1675322059183519_5360468516573020160_o.jpg(510.6 KB)

都話咗自從佔中之後,影響好大㗎啦。
自己就受晒,人哋就富貴。
引用:
原帖由 胡姬爸爸 於 2018-6-21 04:39 AM 發表
事實證明,唔係老作。

王絲無個正常

引用:
原帖由 胡姬爸爸 於 2018-6-21 04:39 AM 發表
事實證明,唔係老作。
重有反共、反國教大角咀肢解父母案主犯、荃灣工廈石棺藏屍案主犯

你黃絲自我中心價值比人高,衹要是覺得有理的, 是不會埋別人的死活, 包括至親。 這是價值觀的歪曲。

黃絲係罪犯代名詞?

引用:
事實證明,唔係老作。
中共人都幾好笑,黃絲帶只係佔中時一個作為團結的象徵,而唔係一個組織,但就斷將一個象徵化為不存在組織,去分化香港人

王絲好凶殘, 殺父母, 殺子女,

引用:
原帖由 Pinyinnightsky 於 2018-6-21 07:06 AM 發表

中共人都幾好笑,黃絲帶只係佔中時一個作為團結的象徵,而唔係一個組織,但就斷將一個象徵化為不存在組織,去分化香港人
唔系新聞啦!

又少咗3件黃屍😂😂😂

引用:
原帖由 wtfwtf001 於 2018-6-21 07:19 AM 發表
王絲好凶殘, 殺父母, 殺子女,
爹親,娘親,都不及毛主席親

團結?
釘子健話: 吊,朴街黃絲死很洗去邊?

引用:
原帖由 Pinyinnightsky 於 2018-6-21 07:06 AM 發表

似係你分化多d囉,樓主只是拿出證明你就老屈啦話中共乜呢。

由佔領行動開始你們就一直巔倒是非將事情都調轉來說,自己想搞事犯法就話人地迫你地。佔領開始你們搞分化分裂現在反而老屈國家..

引用:

邏輯係,大陸人所有罪行,都係共產黨嘅罪行,共產黨員不得好死。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]