• 瀏覽: 4,313
  • 回覆: 36
+2
籌咗咁多錢,又話手上有乜證據,又話要洗錢去查證據。
宜家叫人攞多 D 資料出泥。
「泛民」果然又係為當市民係白痴。
引用:
原帖由 z05162018 於 2018-6-21 03:16 AM 發表
梁振英 UGL 身有屎驚輸所以完全冇告到立法會議員林卓廷誹謗直到今日都冇告到!

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20180620/mobile/bkn-20180620181312657-0620_00822_001.html

追查梁振英UGL案 政黨促披露更多文件

前特首梁振英涉收取澳洲企業UGL五千萬港元款項一事,民主黨立法會議員林卓廷聯同多名黨友發起「天 ...

引用:
原帖由 z05162018 於 2018-6-21 03:43 PM 發表
自由黨田北俊高調捐1000蚊俾民主黨查梁振英 CY LEUNG 689 UGL 交易係政治正確嘅勇敢表現值得加許!
咁樓主捐左幾多 ?

引用:
原帖由 vvoy 於 2018-6-21 03:50 PM 發表

咁樓主捐左幾多 ?
黃絲精英通常都係咬老綜住公屋攞盡政府著數,捐條毛咩

引用:
原帖由 royroy277 於 2018-6-21 03:53 PM 發表

黃絲精英通常都係咬老綜住公屋攞盡政府著數,捐條毛咩
天天打飛G,可以捐米靑。

舉證責任在指控的一方,被告沒有責任去證明自己無罪,這叫無罪推定。

徧離這原則就人人自危了。

夠證據洗鬼叫人公開文件。

引用:
原帖由 z05162018 於 21-6-2018 03:16 AM 發表

..... 至於計劃的財政方面,林卓廷表示47萬港元中亦包括近8.5萬港元的電子轉帳費約10萬港元的眾籌網站手續費約13.5萬港元宣傳費等等。他表示,現時無意再舉行眾籌計劃。
眾籌左47萬,行政費使左32萬

引用:
原帖由 vvoy 於 2018-6-21 03:50 PM 發表

咁樓主捐左幾多 ?
捐壹霉嘅股份得唔得

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 21-6-2018 04:08 PM 發表
夠證據洗鬼叫人公開文件。
呼籲被告人舉證控告自己

貌似法律權威人仕要請外援律師,足見呢班法律權威有幾垃圾

689 為私人利益出賣靈魂

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]