• 瀏覽: 4,770
  • 回覆: 46
+8
任何事也應三思而後行,更何況是婚姻。有港男網上發帖,大數新婚9個月妻子不煮飯、相機先食、扮可愛等行為,又稱妻子因無業權拒供樓,但婚禮要求多使了一大筆,呻窮之餘直指「後悔娶了港女」,更稱對妻子已無性慾。並非所有網民如樓主所願向他表達同情,不少人反批評他有問題,反問「個女人拿住支槍同你行禮簽紙?」,又指樓主上網唱老婆的行為映衰男人,亦有人指這婚姻一開始已非建基於愛,故「佢做咩你都覺得佢錯」。

牛唔飲水唔㩒得牛頭低喎,結左婚先嚟後悔?遲唔遲d啊~~

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/熱爆話題/199236/港男力數新婚妻不煮飯拒供樓-稱後悔娶港女-網民反斥映衰男人?utm_medium=Social&utm_source=fbpost_link&utm_campaign=mama

附件

Screenshot_20180615-161733.png(457.02 KB)

Screenshot_20180615-161741.png(188.87 KB)

Screenshot_20180615-161750.png(291.25 KB)

Screenshot_20180615-161805.png(185.16 KB)

Screenshot_20180615-161819.png(169.52 KB)

附件

Screenshot_20180615-161843.png(191.32 KB)

Screenshot_20180615-161854.png(327.88 KB)

引用:
原帖由 懷風小樹 於 2018-6-15 04:23 PM 發表
任何事也應三思而後行,更何況是婚姻。有港男網上發帖,大數新婚9個月妻子不煮飯、相機先食、扮可愛等行為,又稱妻子因無業權拒供樓,但婚禮要求多使了一大筆,呻窮之餘直指「後悔娶了港女」,更稱對妻子已無性慾。並非所有網民如樓主所願向他表達同情,不少人反批評他有問題,反問「個女人拿住支槍同你行禮簽紙?」,又指樓主上網唱老婆的行為映衰男人,亦有人指這婚姻一開始已非建基於愛,故「佢做咩你都覺得佢錯」。

htt ...
乜結咗婚就唔可以後悔咩?

可以離婚,揾過個好的。

大把苦主
建議得閒叫下雞平衡下

加下啲垃圾傳媒易做到呢.......

佢老婆唯一功能就喺.....

準備分身家

其實每個男人一生中都有一段時間出現盲戀期 ,係類似動物發情期,每個人病發時期和長短都不同,在盲戀期中,女方就算係又肥又扒末期港女,佢一樣會愛得要生要死!但盲戀期一過人就會清醒番,更會奇怪自己點解會愛上豬扒!如果在盲戀期內結了婚,就會出現新聞中這情況所以結婚前真係要找個信得過好友好好去滾一下開一開眼界清醒下

只可以說深表同情,不過鬼叫佢當初迷咗落去

哈哈~~毒果01,又在鄉土偷文,侵犯鄉土版權

離婚哪

有師兄已踢爆係膠post
做咩唔追貼

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]