• 瀏覽: 79,966
  • 回覆: 806
  • 追帖: 5
+33
引用:
原帖由 vampirebat 於 2018-6-13 08:40 PM 發表

佢依家好X驚囉~
又要著草去台灣

引用:
原帖由 烏鴉白色2017 於 2018-6-13 20:34 發表
唔係呢個, 呢個好輕擎姐, 另外一個在[文化時事評論]係指名道姓咁鬧
一早比人投訴但係好耐都無刪, E+就應該刪咗
呵,等睇野

引用:
原帖由 Peter_H 於 2018-6-13 08:15 PM 發表
係咩⋯我同海牙法庭有多次經驗喎,有言論自由既地方未唔係呢回事喎 一個人覺得啱,唔代表所有人都要認同是絕對!
前也大把例子和寃獄事件發生過
況且有好多放生個實例 ...
收啦你,你條友大部份回一次就知你咩人啦

引用:
原帖由 Troways 於 2018-6-13 08:41 PM 發表
我記得七警判刑時,都好多人罵狗官。
係喎,點解個班唔拉

引用:
原帖由 refugee 於 2018-6-13 08:19 PM 發表

係咪講緊小麗僕人羅善宰啊?

http://news.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=27502810&extra=&page=1

版主一直都無刪帖似乎係要保留證據供警方跟進

睇怕佢黎緊呢幾日都無心情插領展捧小麗 ...
真係連做毒果既食屎狗都冇資格,餚底到要刪帖

係唔係呢個?(純粹轉貼)

我之前cap 低好多鄉土五毛鬧法官嘅貼

其實一睇標題就知會奶嘢, 直頭係誹謗, 唔明點解可以擺咁耐
引用:
原帖由 willy222 於 2018-6-13 08:43 PM 發表

呵,等睇野

引用:
原帖由 一家團聚 於 2018-6-13 08:44 PM 發表

係喎,點解個班唔拉
我有cap低

攞嚟賤pk了

引用:
原帖由 ykl88 於 2018-6-13 08:42 PM 發表

又要著草去台灣
買定個西瓜俾屋企人~萬一中途浸死咗,都可以搵返條屍啦~ 挑~魚蛋麗?

引用:
原帖由 lkt17 於 2018-6-13 08:45 PM 發表

我有cap低
無指名道姓好閒, cap 低都無用, 睇睇上面果個先至係奶嘢

引用:
原帖由 refugee 於 2018-6-13 08:19 PM 發表

係咪講緊小麗僕人羅善宰啊?

http://news.discuss.com.hk/viewt ... p;extra=&page=1

版主一直都無刪帖似乎係要保留證據供警方跟進

睇怕佢黎緊呢幾日都無心情插領展捧小麗 ...
我啱啱係另一個帖留言話旺角暴亂係因為魚蛋麗嘅拮魚蛋事件延伸而來,
羅善宰就引用留言為魚蛋麗講好説話!

引用:
原帖由 lkt17 於 2018-6-13 08:45 PM 發表

我有cap低
好野ching,快啲攞幾個貼出來嚇下班5毛

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]