• 瀏覽: 55,415
  • 回覆: 409
  • 追帖: 2
+10
中國就中國啦,做咩要加上(大陸)兩個字呢?
睇見台灣仔真好笑。

反中五毛又出黎搵食

引用:
原帖由 清風水靜 於 2018-6-13 11:30 AM 發表

當時澳洲在尾國及中國之間遊走..........也是很聰明地獲取很多優勢....!!
但之後因為一位女性迷上奧黑.........就把整個澳洲都賭在尾國身上........!!
加上女人喜歡群打.........因此大力支持希拉里種下惡果....!!

現在澳洲輸了中國及尾國的外交關係上..........你自己去查一查吧.....現在的外交大臣好似是女人...!! ...
如果一個國家咁樣就死得,“好似”,發偉論之前你自己應該查清楚先

引用:
原帖由 必勝大師 於 2018-6-13 11:57 AM 發表

常理
大6是輸家
一.....冇得直接參加會議
二.....主導體是肥仔金
三.....大6掛名肥仔金保家
四.....肥仔金對肥佬普面對面吹什麼大6唔知
五......肥仔金做主角及統諞導
六......大6排去外圍.位置較次 ...
早前6邊會談
大6主導及參加
今次排出外圍
肥仔對肥佬
單對單
買抬吹水
吹什麼
得兩肥知
其他人冇得知
這樣看
大6該輸

厲害了,我阿Q的國!

其實好簡單, 韓國結束內走向統一,。。。。南韓仲需要美軍基地嗎? 

引用:
原帖由 ngblowwater-03 於 2018-6-13 10:49 AM 發表
外媒就話北韓大陸嬴

港媒就話大陸輸
冇法,要比傻仔打吓飛機,唔係點製造一班井底娃

引用:
原帖由 西奴末日 於 2018-6-13 11:28 AM 發表
看看韓國前總統朴槿惠的的忠告:提醒台灣人應該徹底覺悟了,美國是可靠的朋友嗎?

朴槿惠離開青瓦台時曾留下一封信 ,其中有一段是描述與中美朝關係的 ,讀之令人感慨不已,棋子的最終命運只能是犧牲品。

我知道我們是美國的盟國,我也知道我們國家的命運被美國把控著,而我更知道美國根本沒有把我們當成他們的盟國,我們只不過是他們的“棋子”,他們只不過想把我們作為遏制中國的工具!而中國是一個偉大的國家, ...
無論係咪朴槿惠寫,都證明南韓政壇已經有人覺醒。

引用:
原帖由 ngblowwater-03 於 2018-6-13 10:49 AM 發表
外媒就話北韓大陸嬴

港媒就話大陸輸
係毒果

引用:
原帖由 深圳成哥 於 2018-6-13 12:09 PM 發表

幾時開始實行?
開放對外簽證
囡囡出外旅遊揾真銀
北韓貨新浄又新鮮
確實係天下男人本世紀的大喜訊

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]