• 瀏覽: 55,459
  • 回覆: 409
  • 追帖: 2
+10
毒果一直以來都用腦癌後思想諗野,信佢0.00001%都死得,除左個日子外。

新聞 大陸有邊次唔係贏 

xxxxx 中國或成最大贏家

無得輸

引用:
原帖由 dealyou 於 2018-6-13 11:02 AM 發表

我就唔清楚啦!
邊個贏家邊個輸家,暫時無人知!
我靜係知,金正恩坐邊班機離開新加坡,得中南海知,就連美國白宮都未必知!
期實金仔仲未走,喺賭場玩緊

新加坡肯定係贏家!

引用:
原帖由 清風水靜 於 2018-6-13 11:30 AM 發表

當時澳洲在尾國及中國之間遊走..........也是很聰明地獲取很多優勢....!!
但之後因為一位女性迷上奧黑.........就把整個澳洲都賭在尾國身上........!!
加上女人喜歡群打.........因此大力支持希拉里種下惡果....!!

現在澳洲輸了中國及尾國的外交關係上..........你自己去查一查吧.....現在的外交大臣好似是女人...!! ...
以為你講緊現任總理-Malcolm Turnbull (美國跟班)

最大贏家係駐韓美軍,戰爭威脅暫時解除,連聯合軍演都話取消...日日無所事事,溝韓妹度日

引用:
原帖由 深圳成哥 於 2018-6-13 11:43 AM 發表

期實金仔仲未走,喺賭場玩緊
成哥,可能企係金沙排隊買緊蛋黃魚皮

咁又會開心D喎

股東有股供

金仔難得借D雨出國梗開心

引用:
原帖由 Kickbutt 於 2018-6-13 11:47 AM 發表
最大贏家係駐韓美軍,戰爭威脅暫時解除,連聯合軍演都話取消...日日無所事事,溝韓妹度日
你錯了........收少很多錢........尤其是南韓那群軍頭想死的心都有......你要知道他們少收多少回佣嗎....!!
如果取消軍演........那群南韓軍頭應該損失了當下收入的六成左右........真的會反到阿媽都唔認....!!
南韓軍頭收少了回佣.......駐軍也不會有好日子過........!!

引用:
原帖由 ivanshiu2003 於 2018-6-13 11:26 AM 發表

中共八股文,無論地震, 冧樓,股災,最後要加一句 "真正贏家是中國!"
其實你知唔知道"中時"系台灣媒體?

金仔好波,同美帝平起平坐

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]