• 瀏覽: 25,042
  • 回覆: 214
+5
引用:
原帖由 kwailo1233789 於 2018-6-7 03:27 AM 發表
呢條臭西冇樣,冇身材,對住鏡頭時個樣好似:自己隻西由起晒水冇人屌,擺到“擎”乾水好冇癮咁嘅樣,嘩……真係想執佢平貨
唔係無人掉架,起碼我會掉架

要堅強
有像我們這樣的人存在的

巧慘,四個星期冇得扑野

引用:
原帖由 youhim06 於 2018-6-7 02:36 AM 發表

你條賤種獨畜再侮辱中華民族,見一鑊吊一鑊
果條賤種只懂躲在健盤後吠,夠膽就企出街吠,睇下會點?

引用:
原帖由 alexcheung_1987 於 2018-6-7 02:21 AM 發表
支那中國,樣撚樣都是假,人眼看見毒藥都要食死,那生存有何用!
What the hell you are talking about?

引用:
原帖由 鍾震唇 於 2018-6-7 02:37 AM 發表
香港秋瑾
侮辱民族英雄秋瑾,畜生冚家鏟!

引用:
原帖由 alexcheung_1987 於 2018-6-7 02:14 AM 發表
支那中國歴史都有記載,立法局議員入去開會有咩問題,個個議員都有是不是全部起身,保安是行政、仲有坐係出面記錄議員出入已經行政干預立法,講一套做一套,有服眾能力咩? ...
係都要爬出嚟俾人屌一屌先安樂。😂😂😂😂😂

正仆街

引用:
原帖由 alexcheung_1987 於 2018-6-7 02:14 AM 發表
支那中國歴史都有記載,立法局議員入去開會有咩問題,個個議員都有是不是全部起身,保安是行政、仲有坐係出面記錄議員出入已經行政干預立法,講一套做一套,有服眾能力咩? ...
現真身去公民抗命啦
咪係度做鍵盤戰士

引用:
原帖由 alexcheung_1987 於 2018-6-6 10:21 AM 發表
支那中國,樣撚樣都是假,人眼看見毒藥都要食死,那生存有何用!
相信你都是假的, 你個老豆都是假的, 邊個係你個老豆都未知, 可憐

幫港出聲幾時算係媒體?
don't flatter yourself!

抵死!

引用:
原帖由 alexcheung_1987 於 2018-6-7 02:33 AM 發表
唔想你同嘈……(香港的水不是東江水?……你飲緊果d 不是東江水?)
邊撚個同你嘈呀,係小柒你條侮辱香港人嘅冚家鈴呀

引用:
原帖由 alexcheung_1987 於 2018-6-7 02:36 AM 發表

黑社會?
瞓街暴動嗰班就黑社會啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]