• 瀏覽: 3,078
  • 回覆: 23
中國旅行團四月在北韓發生車禍,導致三十二人死亡事件,南韓傳媒報道,北韓多名官員被處決或降職。

一個中國旅行團四月二十二日在北韓黃海北道發生嚴重車禍,造成三十二人死亡,兩人重傷。南韓《東亞日報》引述北韓內部消息指,領袖金正恩就事件追究責任,槍決事發的旅遊巴公司金剛開發公司的總社長,音譯為黃永植的人民軍少將,及政治局長等四名官員。總政治局局長金正角和北韓人民武力相朴永植等三人亦被革除或降職。

真正問責制
香港應該向北韓學習

新聞來源連結:
http://cablenews.i-cable.com/ci/videopage/news/528472/

西環愛將、建制派議員、何君堯執業律師
內部消息

cable昨晚內部消息。

又一個天真嬌,傳媒講乜都信

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2018-6-6 06:31 PM 發表
中國旅行團四月在北韓發生車禍,導致三十二人死亡事件,南韓傳媒報道,北韓多名官員被處決或降職。

一個中國旅行團四月二十二日在北韓黃海北道發生嚴重車禍,造成三十二人死亡,兩人重傷。南韓《東亞日報》引述北韓內部消息指,領袖金正恩就事件追究責任,槍決事發的旅遊巴公司金剛開發公司的總社長,音譯為黃永植的人民軍少將,及政治局長等四名官員。總政治局局長金正角和北韓人民武力相朴永植等三人亦被革除或降職。
...
支持問責制,劣屍及犯民漢奸狗攪佔中失敗,應一早推去打把……

朝鮮有冇打cable 記者先?冇就無謂再講落去啦。

好老實,我唔信囉!

咁「泛民」議員第一日返工咪全部攞去打晒靶
引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2018-6-6 06:31 PM 發表

...

引用:
原帖由 apmichael 於 2018-6-6 06:40 PM 發表
又一個天真嬌,傳媒講乜都信
今次認同你呀~
好多豬西睇完西班牙電視台條片都話六四冇死過人呀
唔知你信唔信呢?

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2018-6-6 06:55 PM 發表
咁「泛民」議員第一日返工咪全部攞去打晒靶
咦? 少有喎~竟然唔關佔中事

引用:
原帖由 最愛沈太c04 於 2018-6-6 06:57 PM 發表

今次認同你呀~
好多豬西睇完西班牙電視台條片都話六四冇死過人呀
唔知你信唔信呢?
到今日仲話六四無死過人嘅咪正豬西囉。

聽聞唔係槍決,係空決先係喎 ,綁係火箭射上太空

引用:

...
香港車死人閒過立秋
好媽媽無啦啦跛左雙腳

引用:
原帖由 apmichael 於 2018-6-6 06:58 PM 發表

到今日仲話六四無死過人嘅咪正豬西囉。
咁你記得認住呢班豬西啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]