• 瀏覽: 33,020
  • 回覆: 438
  • 追帖: 2
+21
引用:
原帖由 walkera2006 於 2018-6-6 03:17 PM 發表

高志森宣誓:我將真誠的效忠美國
高志森宣誓:我願意為保衛美國拿起武器,對付美國敵人,比如中國…

引用:
原帖由 ltj 於 2018-6-6 03:55 PM 發表

高志森宣誓:我願意為保衛美國拿起武器,對付美國敵人,比如中國…
NOT POSSIBLE

引用:
原帖由 iamyourmothers 於 2018-6-6 03:40 PM 發表

大家一單還一單
我地先拆掂高導演依單
再去追擊其他人
高導呢單拆無可拆!

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2018-6-6 03:11 PM 發表
無錯
我都好憎呢種公我贏、字你輸嘅人
自己口中高叫自由民主,但係人哋係無嘅。

同意 高志森尼種人真係

引用:
原帖由 樓上消失的手背 於 2018-6-6 03:59 PM 發表

高導呢單拆無可拆!
實在太肉酸人格決定一切

引用:
原帖由 樓上消失的手背 於 2018-6-6 03:59 PM 發表

高導呢單拆無可拆!
拆乜?

引用:
原帖由 andy8998 於 2018-6-6 04:00 PM 發表

同意 高志森尼種人真係
高志森尼種人真係中國香港人

引用:
原帖由 樓上消失的手背 於 2018-6-6 03:38 PM 發表

千其唔好講其它人住,一單還一單,想問一句,放棄中國籍這行為本身是出於多少的愛中國心?
人應該係有多角度思考 但係有些人係都要迫啲信徒諗野諗一面 思想狹窄 每個人有自己自由做自己想概事 去邊係自由 愛國唔愛國係自由 愛咩國愛幾多國係自由
唔係人地話咩就係。

鳩志心 絕對係一隻狗係一隻食屎狗......pk之王, 當年舞臺劇佢好處老強咗一個舞臺劇嘅女演員

引用:
原帖由 vanga 於 2018-6-6 03:56 PM 發表

NOT POSSIBLE

http://n2.hk/d/attachments/day_180606/20180606_2c3ac9ba30c9b7322f04CJW4gNKNEijk.jpg
白痴,唔好當維基係天書,你同我都可以改內容。

引用:
原帖由 sim008 於 2018-6-6 04:04 PM 發表

人應該係有多角度思考 但係有些人係都要迫啲信徒諗野諗一面 思想狹窄 每個人有自己自由做自己想概事 去邊係自由 愛國唔愛國係自由 愛咩國愛幾多國係自由
唔係人地話咩就係。 ...
你講得啱,但做人最緊要唔好人格分裂。

愛國心無分領域

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 vanga 於 2018-6-6 04:02 PM 發表

高志森尼種人真係中國香港人
http://n2.hk/d/attachments/day_180606/20180606_2c3ac9ba30c9b7322f04CJW4gNKNEijk.jpg
同意,明明移左民,重叫中國籍,無恥之極

引用:
原帖由 sim008 於 2018-6-6 04:04 PM 發表

唔係人地話咩就係。 ...
無錯,我都有自由意志厭惡此等民族敗類漢奸所為

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]