• 瀏覽: 23,956
  • 回覆: 9
+23
引用:
原帖由 pugbb 於 2018-6-5 09:54 AM 發表

.六四29年,香港維園昨晚繼續遍佈燭光,悼念死難者。支聯會秘書李卓人稱,昨晚籌到148萬元,又說希望做多些中學生工作,「這件事真是要靠老師」。                                                                                                李卓人今早在商台節目表示,昨晚看到有年輕人參加集會,雖然無2 ...
出SHOW唔洗錢呀?

引用:
原帖由 siutatbo 於 2018-6-5 10:33 AM 發表

出帖有幾錢?
你問你自己組長啦

引用:
原帖由 papaj 於 2018-6-5 11:43 AM 發表

咁清楚?原來係行家!
你比人炒咗?

多做中學生工作
教協應該配合

引用:
原帖由 papaj 於 2018-6-5 02:36 PM 發表

係呀!俾你老板犯民炒咗囉!
唉....做寫手都比人炒
咁啦,介紹份職業示威者比你啦

引用:
原帖由 papaj 於 2018-6-6 02:56 PM 發表

幾錢一日先?
要睇表現架:激唔激動,有無眼淚………

引用:
原帖由 papaj 於 2018-6-6 03:24 PM 發表

有冇清楚價目表?
問番你組長啦

引用:
原帖由 papaj 於 2018-6-7 05:23 AM 發表

關舊組長咩事?又係你話要介紹份新工俾我,又話要睇咩表現,睇咩有冇眼淚?
新工嘅薪酬唔係問新僱主而係要問舊僱主咁趣緻嘅?你的呢行興㗎? ...
吓,你真係同組長反咗面呀?問佢攞報價都唔得?
好啦好啦,我講得介紹份職業示威者比你,就會幫到底。你比份CV我啦,我幫你跟。

引用:
原帖由 papaj 於 2018-6-7 09:27 AM 發表

閣下又邊隻字睇到我寫同咩組長反咗面咁神奇?
仲有個人CV又㸃可以隨隨便便交俾一個陌生人,電視廣告都成日叫求職者小心求職陷阱喎!咁閣下又有乜嘢可以證明你係職業打手/示威者公司嘅職員或者負責人先? ...
如果無反面,咁你就求番你組長比野你做囉,一百幾十都好吖,唔通繼續攞老綜咩。
一話要CV你就咁大反應,,都係果啲野。
其實你唔洗咁驚,無學歷、有案底都可以搵野做,社會鼓勵更生人士就業,無問題架,都可以試吓。
不過如果連CV都無,咁我就幫你唔到囉。

你連CV都無,我都幫你唔到。
你都係求你舊組長原諒你啦。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]