• 瀏覽: 23,992
  • 回覆: 309
+23
老老豆豆,我只想知道每次籌款,剩袋幾多$ ?例如今次 148萬,剩袋100萬??

入得50萬落基金
唔知嗰98萬點用呢?

引用:
原帖由 胡姫爸爸 於 2018-6-5 12:35 PM 發表
錢就李呃人袋,做就靠老師
又係喎

如果真係多左年輕人平反六四,但捐款錢去哂老師到,不去李呃人嗰袋到,李呃人又制唔制呢?

黃之鋒同意嗎

引用:
原帖由 讓球達人 於 2018-6-5 01:28 PM 發表

又係喎

如果真係多左年輕人平反六四,但捐款錢去哂老師到,不去李呃人嗰袋到,李呃人又制唔制呢?
同你死過

昨晚籌到148萬元,去年亦籌到141萬元,扣除支聯會舉辦集會開支等,可以撥50萬元到六四紀念館

148+141=289

83%開支⋯⋯

唔吹有11萬人,D黑金點出數吖🤣

引用:
原帖由 pugbb 於 2018-6-5 09:54 AM 發表

.六四29年,香港維園昨晚繼續遍佈燭光,悼念死難者。支聯會秘書李卓人稱,昨晚籌到148萬元,又說希望做多些中學生工作,「這件事真是要靠老師」。                                                                                                李卓人今早在商台節目表示,昨晚看到有年輕人參加集會,雖然無2 ...
呢d先叫洗腦

引用:
原帖由 讓球達人 於 2018-6-5 01:28 PM 發表

又係喎

收左$,就世界就吾同,‍‍仲講64,明年啦!
叫老師去做!
我哋負責等籌款!

有100萬出show費,一層樓既首期,爽爆

引用:
原帖由 無極獅子座 於 2018-6-5 01:59 PM 發表
有100萬出show費,一層樓既首期,爽爆
分比其他人
自己袋$60

引用:
原帖由 fanla22fanla 於 2018-6-5 01:34 PM 發表
昨晚籌到148萬元,去年亦籌到141萬元,扣除支聯會舉辦集會開支等,可以撥50萬元到六四紀念館

148+141=289

83%開支⋯⋯
卓人收$60萬

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]