• 瀏覽: 5,490
  • 回覆: 87
  • 追帖: 1
+9
引用:
原帖由 晚間深情的樓盤 於 2018-6-3 04:43 PM 發表
六四,就係自由既記念日。

香港人對於自身擁有既一切,都要好好去珍惜。

自由萬歲。

有無人會去集會,或者同後輩提下呢件事?

新聞來源連結:
https://m.mingpao.com/pns/dailynews/web_tc/article/20180602/s00002/1527876637747 ...
一年一度關心大6同胞. 偽善真想嘔 !

引用:
原帖由 力力奇 於 2018-6-3 04:46 PM 發表
勿然血濃於水
暫時收起支x,x蟲,滾出香港........

引用:
原帖由 ray_mond 於 2018-6-3 05:17 PM 發表
自從佔中後, 我對六四的睇法完全改變, 如果當時呢班暴民得逞 中國今天就沒有這樣富強了
X 2

引用:
原帖由 晚間深情的樓盤 於 2018-6-3 04:43 PM 發表
六四,就係自由既記念日。

香港人對於自身擁有既一切,都要好好去珍惜。

自由萬歲。

有無人會去集會,或者同後輩提下呢件事?

新聞來源連結:
https://m.mingpao.com/pns/dailynews/web_tc/article/20180602/s00002/1527876637747 ...
你提都唔提捐錢,即係明反六四。

引用:
原帖由 ray_mond 於 2018-6-3 05:17 PM 發表
自從佔中後, 我對六四的睇法完全改變, 如果當時呢班暴民得逞 中國今天就沒有這樣富強了
佔中根本就是依足六四劇本去做,香港有幾多市民會支持旺暴搞事份子,係得啲毒煤日夜漂白,好似香港就是要靠呢班治港才有得救!

引用:
原帖由 sohotabc 於 2018-6-3 05:12 PM 發表
籌足29年但一分一毫也沒給64死傷者家屬錢往哪兒跑
乜無六四分帳咩?

引用:
原帖由 sohotabc 於 2018-6-3 05:37 PM 發表

泛民究話屠城喇但天安門母親得廿幾人咁其餘死者無親人定滅晒族條數唔啱渦
殉職解放軍嘅家屬無人提嘅?

有無人解釋到六四後點解中國人民生活會愈來愈好,泛民一直向港人洗腦話係專制獨裁政權下,民不聊生,但事實正好相反,明顯泛民欺騙緊港人,成班人仲好意思出來遊行,真厚顏無恥

引用:
原帖由 sohotabc 於 2018-6-3 05:38 PM 發表

六四過後就中國人滾回大陸

引用:
原帖由 sohotabc 於 2018-6-3 05:38 PM 發表

六四過後就中國人滾回大陸
快過四川變臉

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]