• 瀏覽: 2,042
  • 回覆: 15
+2
呢部新機,就係祖國品牌一加(OnePlus)推出嘅「OnePlus 6」喇!相信
唔少人同盈盈一樣,對一加嘅認識係零,真係估唔到喺外國係咁受歡迎。據一加所講,全球有超
過1﹒5萬人排隊買喎。
今次推出嘅呢部「OnePlus 6」,望上去同賣到成萬蚊部嘅「唉瘋X」差唔多,都
有個「M字額」,不過系統當然就係用安卓(Android)喇。雖然無「唉瘋X」嘅無線充
電同抗水等功能,但佢嘅價錢只係530美金(約4134港紙),部分性能同「唉瘋X」都可
以鬥吓。

新聞來源連結:
http://www.etnet.com.hk/www/tc/news/rumours_detail.php?newsid=ETR280524400

中國手機裏面都系美國科技

引用:
原帖由 dalunwan 於 2018-5-24 09:23 PM 發表
呢部新機,就係祖國品牌一加(OnePlus)推出嘅「OnePlus 6」喇!相信
唔少人同盈盈一樣,對一加嘅認識係零,真係估唔到喺外國係咁受歡迎。據一加所講,全球有超
過1﹒5萬人排隊買喎。
今次推出嘅呢部「OnePlus 6」,望上去同賣到成萬蚊部嘅「唉瘋X」差唔多,都
有個「M字額」,不過系統當然就係用安卓(Android)喇。雖然無「唉瘋X」嘅無線充
電同抗水等功能,但佢嘅價錢只係 ...
城拔以前有1+1

美國人怕左極權民主政權的洗頭船, 搶用大陸機求自保

好快又比老味攪

國產「一加」手機在美國開售,紐約門市部排隊輪購的長長人龍。

引用:
原帖由 絕種 於 2018-5-24 10:30 PM 發表

2年做vip, 不是中國打手是咩?
咁呢D有幾百個分身嘅叫乜?

引用:
原帖由 三級警司 於 2018-5-24 09:25 PM 發表

城拔以前有1+1
是粥粉麵飯店嗎

中國人請托

引用:
原帖由 H-KBoy 於 2018-5-24 10:27 PM 發表

國產「一加」手機在美國開售,紐約門市部排隊輪購的長長人龍。
好快無得排 無芯片無貨賣 成班美國人只有用蘋果

好想今年有5g

引用:
原帖由 將軍玩熊完 於 2018-5-25 04:31 PM 發表

好快無得排 無芯片無貨賣 成班美國人只有用蘋果

好想今年有5g
美國零件商自己出手機嗎?

引用:
原帖由 dalunwan 於 2018-5-25 06:39 PM 發表

美國零件商自己出手機嗎?
都唔太可能 未必做到三星價錢

引用:
原帖由 將軍玩熊完 於 2018-5-25 07:20 PM 發表

都唔太可能 未必做到三星價錢
三叔可以幫美國人

引用:
原帖由 dalunwan 於 2018-5-26 08:22 AM 發表

三叔可以幫美國人
3叔打親官司都輸 真係輸血嘅 朋友

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]