• 瀏覽: 1,202
  • 回覆: 13
泰國曼谷發生機場綁架奇案,一名中國內地婦人在眾目睽睽下被多名男女綁架,其中一名涉案綁匪更是香港人。綁匪成功向家人索要19

綁匪選擇正確!依家最有$係大6人,佢地出外身上係最有$既,選擇佢地非常正確👍👍👍!無論外面讀書好,旅遊好,佢地身上永遠最多$,唔揾佢地發財就真係蠢+笨🤗

新聞來源連結:

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20180522/bkn-20180522050040807-0522_00822_001.html

提示: 違規內容已被屏蔽
條蠢婆過關時點解唔高呼綁架?

涉案有1港人.  係咪旺暴徒想搵快錢著草!

引用:
原帖由 tse06955253 於 2018-5-22 11:00 PM 發表

窮L港燦,咁都自卑!
我都認同港人窮!所以咪覺得d綁匪搵啱對像囉!得閒留意下d藥房門口d大6人,個個銀包都有巨款!唔搵佢通揾港人咩?

引用:
原帖由 插旗2 於 2018-5-22 11:01 PM 發表
條蠢婆過關時點解唔高呼綁架?
身有屎囉

引用:
原帖由 tinnit 於 2018-5-22 11:04 PM 發表
涉案有1港人.  係咪旺暴徒想搵快錢著草!
明顯幾個大6人,夾ㄧ個港人或呃個港人犯罪啦!

引用:
原帖由 dino0629 於 2018-5-22 11:14 PM 發表
被迫犯案..

原來港人真係窮到咁
窮唔緊要
不過死蠢囉
又要人生好精彩啦  
引用:
原帖由 dino0629 於 2018-5-22 10:54 PM 發表
泰國曼谷發生機場綁架奇案,一名中國內地婦人在眾目睽睽下被多名男女綁架,其中一名涉案綁匪更是香港人。綁匪成功向家人索要19

//hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20180522/photo/bkn-20180522050040807-0522_00822_001_01b.jpg?20180522221233

綁匪選擇正確!依家最有$係大6人,佢地出外身上係最有$既,選擇佢地 ...

引用:
原帖由 dino0629 於 2018-5-22 11:14 PM 發表

又省港奇兵,又係害同胞。

大劣人綁大劣人🤣🤣
好抵死呀~😂😂😂

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]