註冊 登入

[趣聞評論] 毓民特區:高鐵內地車票難買 千億工程淪配菜

毓民特區:高鐵內地車票難買 千億工程淪配菜 E-mail 此主題給朋友

真係好笑喎, 黃郁民呢條過氣油炸鬼, 在馬掃場眼中, 仍然仲有利用價值, 要攞佢嚟翻閹, 原因可能係肥佬泥唔派錢畀癲狗, 就係動物先生的最愛.

方向報跟香港政府唔妥, 就搵呢條癲狗亂吠, X社會養大的人勝在膽正命平, 全家都在外國生活, 一支公在香港用粗口鬧呢個鬧嗰個, 唔好忘記, 癲狗教主係冊封依家已著草或坐監或正在受審的旺角暴動案杰青為義士, 方向報是否都認同呢班杰青係[香港義士]???

新聞來源連結:
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20180516/bkn-20180516200047572-0516_00822_001.html

人生有很多沒有道理的事情                这里是中国
預料之內的事沒有發生                     This is China
預料之外的事卻發生了                  中国 - 最炫民族风
如是我聞 必作如是觀

回覆 引用 TOP

精選樓盤
佢仲未死咩?

有東方,無窮人。

引用:
原帖由 一個飯煲三個蓋 於 2018-5-17 02:52 AM 發表

佢仲未死咩?
癲狗在自己網台講粗口如食生菜, 方向報的郁民特區似乎都係網上節目, 佢夠薑就全程講粗口.

人生有很多沒有道理的事情                这里是中国
預料之內的事沒有發生                     This is China
預料之外的事卻發生了                  中国 - 最炫民族风
如是我聞 必作如是觀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 鐘覺霧 於 2018-5-17 02:56 AM 發表

有東方,無窮人。
方向報的馬經貼士比以前差很多, [東方頭馬]成日都冇影, 三甲不入.

如是我聞 必作如是觀
引用:
原帖由 天久可勝范高爾 於 2018-5-17 03:07 AM 發表

人地有名有姓 , 乜都夠膽講 , 好過你用個網名周圍 9 up
人地收錢, 當然出名, 我地免佣, 當然唔俾你知。。。。。。唔岩你出糧俾我, 4皮野,我見埋樣, 日日立法會門唔駛叫, 叫咩你話事。。。。最好簽約一年。。。。

引用:
原帖由 天久可勝范高爾 於 2018-5-17 03:07 AM 發表

人地有名有姓 , 乜都夠膽講 , 好過你用個網名周圍 9 up
咁即係証明香港係安全城市有言論自由, 唔係杰青口中的生於亂世.

如是我聞 必作如是觀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2018-5-17 03:00 AM 發表

方向報的馬經貼士比以前差很多, [東方頭馬]成日都冇影, 三甲不入.
基伯伯封筆退休, 差咗正常㗎

Tiger Of Woodbine,活湃の虎
傻仔喺人都知高鐵唔喺俾香港人返大陸用, 喺俾大陸人落來香港用架啦

回覆 引用 TOP

黃郁民的癲狗日報叫人上網畀錢睇, 真係人唔笑狗都吠, 呢類立場側埋一邊的所謂報紙, 睇個標題都知佢噏乜, 免費都唔睇, 仲有, 郁民射馬講到自己場場都收錢, 真係咁有料就癲狗自己成副身家去買馬, 從來所謂猛料貼士都係累人跳樓收場.

如是我聞 必作如是觀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mawongching 於 2018-5-17 03:19 AM 發表

基伯伯封筆退休, 差咗正常㗎
基伯冇退休, 只係縮咗去內頁一小角, 原有版面由卡洛斯佔用.

如是我聞 必作如是觀

回覆 引用 TOP

一馒台灣狗

一隻台灣狗

引用:

天久先生你老豆真係姓天久?

回覆 引用 TOP

35 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。