• 瀏覽: 5,428
  • 回覆: 46
引用:
原帖由 中頑童 於 2018-5-17 03:50 PM 發表

你睇下有幾多  賭波500上30萬咪知

依家又有個轉型話 女人錢好易賺 人地入貨賣俾你 你囉去賣一條龍教你  唔使你識做生意喎

(係咪好熟面口呢.....) ...
好不容易先搵到.....

唔好篤爆喔

何謂假帳戶? facebook 要實名登記咩? 現在刪除只係問題帳戶並非假帳戶喎
引用:
原帖由 大話精獷曉彤 於 2018-5-17 01:32 AM 發表
社交網站facebook(fb)假帳號橫行,它們會被用作散播垃圾內容及行騙。fb周二(15日)首次公開統計報告,指截至今...

//hk.on.cc/int/bkn/cnt/news/20180516/photo/bknint-20180516223244361-0516_17011_001_01b.jpg?20180516234115

騙徒多有假賬戶

新聞來源連結:

http://h ...

咁即係叫毒果食屎啫

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2018-5-17 05:55 AM 發表
有 D 人有幾百個帳號㗎
真係低能到極點
其實香討都要將啲收錢的轉帖戶口關掉,班食屎狗成日用免費資源轉埋啲垃圾帖,仲要用埋分身自回

五毛都一大堆拉

引用:
原帖由 左仔打緊飛機 於 2018-5-17 06:59 PM 發表

強國包晒
你口中的強國,可以上FB嗎,

有13億假帳戶, 咩9公司泥GA

引用:
原帖由 discussfriends 於 2018-5-17 08:29 AM 發表
依d新聞就係用來呃d唔玩 facebook的人,有facebook帳戶嘅都知facebook從沒要求提供真實資料去核實帳戶
在廢青來說很難搵朋友, 又很怕別人曬幸福,
而我主要post出街相和食飯相

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]