• 瀏覽: 6,830
  • 回覆: 55
公民抗命 無畏無懼

仆街禽畜9姑不厭其煩,三番四次提水良心值得幾多錢斤 ? ..........咁陪審員咪正在天人交戰中...

恭喜狗宮又贏一仗啦, 下一步就似貪曾案咁等律政屍放棄起訴
引用:
原帖由 rick852 於 2018-5-16 09:43 PM 發表
前年農曆大年初一至初二發生的旺角暴亂,包括本土民主前線前成員梁天琦等5人被控暴動及煽惑暴動等共6罪,法官今日(16日)第三天引導陪審團,並於約11時35分完成指引,由4男5女組成的陪審團隨即退庭商議裁決。陪審團至晚上已退庭商議了8個多小時仍未達成裁決,法官遂指示陪審團先行休息,明日(17日)早上9點半再繼續商議裁決。

法官今早開始覆述辯方案情的證供重點,並強調被告是沒有責任一定要出庭作供或傳召 ...

可以, 但會由狗宮自己審番
引用:
原帖由 beegeejk 於 2018-5-17 02:24 AM 發表

可唔可以告黃狗棺妨礙司法公正

條律政屍一早被廢但又死霸全個位, 可能仲有好多痛腳俾黃絲揸住添
引用:
原帖由 cwilson1 於 2018-5-17 12:54 AM 發表

但唔覺得今次呢個律政司做到野囉!!!

引用:
原帖由 resort2 於 2018-5-17 02:28 AM 發表
事實證據確在還有什么理由原因可放生班畜牲
黃色狗乸棺材話,牠已經做盡為犯案者無罪引導D陪月員啦。

好明顯係整個陪審團都有政治立場.... 咁易有共識香港就唔會攪成咁

引用:
原帖由 sprewell2222000 於 2018-5-17 04:28 PM 發表
公民抗命 無畏無懼
吃你屎啦,校工

事先張揚,由於梁天奇有一位髪官做辯護律師,所以陪月團很難做出一個大比數有罪的決定

於是乎結果只有兩個,一是重審;二是無罪!

[quote]原帖由 單嫖獨賭kaka 於 2018-5-17 12:41 AM 發表
假髮人開晒聲叫造馬

唔判無罪,
唔比走

估唔到呢單陪審團都要相討咁耐

有未啊 快L啲啦

引用:
原帖由 yuman 於 2018-5-17 04:43 PM 發表
好明顯係整個陪審團都有政治立場.... 咁易有共識香港就唔會攪成咁
全對!

無立場既話, 根本呢單案都好明顯下...要傾咁耐即係有.....

屎假法擺明玩野叫陪審員唔信證人證據

出曬口述仲唔識做。
你地班陪月咪使指意收工

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]