• 瀏覽: 12,037
  • 回覆: 106
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 liuliye2 於 2018-5-16 11:31 AM 發表
「港獨」組織香港民族陣綫由「廢青」陳卓南帶頭,早前在網台揚言,「港獨」要與境外勢力建立更緊密的「國際性聯盟」。據調查發現,原來香港民族陣綫勾結「台獨」組織「島民抗中聯合」,已形成正式同盟關係。「島抗聯」更揚言,「台獨」人士要與「港獨」人士分享更多街頭抗爭的經驗,不怕動用武力。

「島抗聯」聲稱,台灣也算是個街頭抗爭的實驗場,很多經驗可以跟香港各個團體分享,而台灣應該給香港更多支持,別讓香港再等 ...
系就快d,唔好得個吹字

應該立法定義呢啲攪亂社會組織為非法組織/社團, 之後就可以捉狗哂班仆街....

佢以為自己是陳近南? 有佢的結局都唔錯!

引用:
原帖由 liuliye2 於 2018-5-16 11:31 AM 發表
「港獨」組織香港民族陣綫由「廢青」陳卓南帶頭,早前在網台揚言,「港獨」要與境外勢力建立更緊密的「國際性聯盟」。據調查發現,原來香港民族陣綫勾結「台獨」組織「島民抗中聯合」,已形成正式同盟關係。「島抗聯」更揚言,「台獨」人士要與「港獨」人士分享更多街頭抗爭的經驗,不怕動用武力。

「島抗聯」聲稱,台灣也算是個街頭抗爭的實驗場,很多經驗可以跟香港各個團體分享,而台灣應該給香港更多支持,別讓香港再等 ...
見到解放軍你地唔腳軟算你地贏!

港獨廢青幾時行動,萬眾期待解放軍真人活靶戰鬥,終於有機會顯身手為民除害。

引用:
原帖由 zamora 於 2018-5-17 03:52 AM 發表
應該立法定義呢啲攪亂社會組織為非法組織/社團, 之後就可以捉狗哂班仆街....
捉到可以問:夠膽同解放軍隻揪嗎?

廢青活在幻想中

掛條布係獅子山都要落荒而逃,仲話武力,真係笑大人把口

家陣唔係打飛機啊😴

一班垃圾

佢地有咩武力?

去慈雲山開個球埸打贏班古惑仔先講

笑撚死人, 係就快D啦, 屌你  老母得個講字.

引用:
原帖由 papaj 於 2018-5-16 07:20 PM 發表

咁要嗱嗱聲衝落去廣華街入定啲彈藥(BB彈)先得喇!
你又知係用bb彈嘅槍? 可能係沙灘水槍呢? 孭住周圍行又唔犯法,又夠大支,最緊要夠吸晴呃like

引用:

佢哋唔會蠢到想自殺掛!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]