• 瀏覽: 462,506
  • 回覆: 1,676
  • 追帖: 42
+334
本主題由 liecharyo 於 2023-6-9 10:02 設置高亮
寫藍絲就封屏,寫黃絲就冇事,真係夠晒雙重標準。

回91#
欠缺連結,無法跟進

回92#
請按檢舉

尚可接受
引用:
原帖由 赤共打飛機 於 20/7/2018 16:54 發表
檢舉2日未處理

赤共打飛機 向您檢舉以下的帖子,詳細內容請訪問:
https://news.discuss.com.hk/view ... page=1#pid484051405

版塊名稱: 香港及世界新聞討論
檢舉對象: 中國香港001
檢舉原因: 其他
補充原因: 我對這個帖子有異議,特向您檢舉

嚴禁使用粗口及污言穢語 (1 March 2018生效)

處理情況 ...

粗口相關版規屬早前新措施,原為針對粗口爛舌鬧人情況,具體執行上版主會按情況微調處理。
你既無法子再拿出早前的例證,所以也無法追蹤對比箇中差異。
但為儘量保持劃一,已將相關留言屏帖。
既然你自認係分身亦曾有被禁紀錄,希望你日後參與留言時遵守版規,重新開始。
若你堅持將你的網上時間,投放於發掘版主執行上的參差,好去引證你的不服,那麼再多的分身,也於事無補。
引用:
原帖由 赤共打飛機 於 20/7/2018 17:13 發表

點解你接受唔到我打銀字?  而可以接受佢打個撚字?

我之前打個銀字(撚的鞋音)被yannessisme扣分刪帖
去到投訴版理論, 辟易屈我針對版主, 審都唔審就ban左我

唔好否認, 我亦無權限摷證據出來你睇,
因為分身已被你聯同辟易ban左, 死無對證

補充,
我打銀字時並無引用別人, 佢引用我個post講粗口
而你竟然話可以接受, 你選擇性執法嘅程 ...

提示: 違規內容已被屏蔽
既然有人提到理性討論
想請教版主
有人無限分身
口講理性討論
但個個post爆曬粗侮辱其家人
屎尿屁老豆老母18代出曬黎
咁是否理性討論?
是否可以在香討不停開分身
不停講要理性討論
但實則不停被禁言或永禁?
謝謝

係新聞區成日有反中人士日日針對中國/中國人,肆無忌憚攻擊辱罵恥笑中國/中國人

檢舉好耐版主都未有處理,如果反擊佢地,反而好快屏蔽或禁言

而挑起罵戰會員言論偏激反而無處理屏蔽或禁言

請問版主處理違規會員點解唔係一視同仁,同時處理對罵會員,而係先處理其中一個會員,另一個會員等好耐都無屏蔽或禁言,點解?

謝謝

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]