• 瀏覽: 462,532
  • 回覆: 1,676
  • 追帖: 42
+334
本主題由 liecharyo 於 2023-6-9 10:02 設置高亮
版主,呢個你聞西會員攻擊辱罵會員,檢舉好耐仲未處理,反擊佢嘅會員反而好快處理,點解會選擇性處理違規會員?

我檢舉幾次仲未處理,我唯有來投訴區再投訴,麻煩處理,謝謝https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28014487&utm_source=copy&utm_campaign=ios&utm_medium=share

如果版主唔再處理,或屏蔽我回應,會再入來投訴

版主
我都想問下
如果某些無限分身
一出就不停侮辱會員
禁一個開一個禁一個再開一個
一個帖可以有數個分身
不停開分身再不停侮辱會員
然後投訴其他會員辱罵會員
又投訴版主不公
呢個情況係點呢

引用:
原帖由 dbpdbq 於 2019-2-9 01:21 AM 發表

你條賤種畜生,唔知咩叫先撩者賤,係個地港獨畜生閙中國人支那人,我先反擊佢地,呢個港獨畜生(支你媽個拿)開口埋口支支聲,我反擊佢有咩問題?
你條賤種畜生一次一次多撚事,同你開年

屌你
老母
臭西

我想問你條賤種畜生,我有冇得罪你?

我再問你,如果有港獨畜生閙中國人支那人,你覺得我唔應該反擊佢地?

你條賤種畜生老母臭西唔係中國人?你老母臭西俾人閙支那人,你覺得無問題?你唔係中國人,係港獨畜生 ...
版主。。。呢d係咩

引用:
原帖由 格蘭度 於 2019-1-31 07:59 PM 發表
https://m.discuss.com.hk/index.p ... 28007154&page=1

呢條友成日借發貼嚟賣廣告,回文九唔搭八,文不對題,版主收咗佢嘅廣告費未?
https://m.discuss.com.hk/index.p ... 52&extra=page=1

又嚟賣廣告喇

提示: 違規內容已被屏蔽
請問呢啲叫“議論”?定“題及”?

可唔可以具體指出,邊啲字眼“議”左版主乜嘢,又“論”左邊位版主呢?

即係下次講
要唔要問下醫生,被害妄想症係咪精神病
就係議論個醫生?

附件

Screenshot_20190209-152342_Chrome.jpg(377.44 KB)

引用:
原帖由 格蘭度 於 2019-2-9 03:26 PM 發表
請問呢啲叫“議論”?定“題及”?

可唔可以具體指出,邊啲字眼“議”左版主乜嘢,又“論”左邊位版主呢?

即係下次講
要唔要問下醫生,被害妄想症係咪精神病
就係議論個醫生? ...
到而家都仲未諗到一個講法?

版主是不是又要改規例,將阿波羅網列為農場網??天天都有假聞亂貼

你個乜鬼野
4b. 黃絲/藍絲/五毛/廢青亦屬標籤字眼, 個人評論位置及留言均嚴禁出現此類或相近意思字眼 違規者扣20分, 屢犯者將被禁言處理. 包括(會員頭像/名字/簽名檔/暱稱/頭銜在內, 若有上述4a標籤字眼,或黃絲/藍絲/五毛/廢青或相近意思字眼,於本新聞版發言,則視作違規〕
要幾次先封號?

版上經常有會員轉發不實的/內容農場的新聞
各版主收到投訴再處理往往已經是一天之後的事
而且往往發這類帖的會員明顯地來來去去都是那幾個人(被鎖就會刷新賬)
是否應考慮以BLOCK IP形式暫時封鎖這類的會員呢?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]