註冊 登入

[其他] 香港及世界新聞討論版意見區及投訴區

提示: 違規內容已被屏蔽
熱賣及精選
引用:
原帖由 two3888 於 2018-8-3 04:12 PM 發表

我發錯了 其實我撐你, 而家香討真係好多人渣, 例如 講中國好似天堂咁樣, 但係一隻二隻支那就死去移民或去香港狂買奶粉尿片
香港係中國領土,點解有地反中港獨畜生係中國地方攪港獨,分裂國家,俾人捉去通櫃坐監都賴死唔離開中國香港,有地反中港獨畜生明明係中國人,但鍾意叫佢祖宗支那前支那後,依地港獨畜生連畜生都不如。

引用:
原帖由 YanNessIsMe 於 2018-8-3 03:10 PM 發表

講過無數次,政黨、公眾人物、職業、國家並非版規保護範圍,
版主,two3888明知叫中國人支那違規,仲公然係投訴區叫中國人支那前支那後,挑起罵戰,你係咪應該叫佢自重,你睇清楚邊個係引起罵戰會員,唔好成日淨係識針對我

引用:
原帖由 two3888 於 2018-8-3 06:15 PM 發表

咁你都係返去食毒奶粉打毒針 你國家咁好。 你想死冇人阻你 但好多人都唔想死。。 白痴仔
震驚中外的毒疫苗事件 - 中文聖經網
https://www.expecthim.com › vaccine
2017年1月28日 · 2016年3月22日,一則新聞震驚了中華大陸,這就是臭名昭著的「毒疫苗事件」。新聞中說的是:一對母女自2010年起非法經營疫苗至今已有6 ...
山西疫苗事件_ ...
中國係有好多野需要進步,毒疫苗事件,的確係應該譴責。

一單還一單,因為中國有野唔好,就要叫中國人支那,你咩思想呀,你受咩教育架,你咁仇恨中國/中國人,賴死係中國香港做咩,你應該滾出中國香港,死賤種反中狗

我係香港幾十年,點解要走,要走應該係你依地反中亂港畜生,我地係香港奉公守法,良好市民,唔似你依地反中狗攪分化,攪破壞,滾出中國香港、反中狗

引用:
原帖由 two3888 於 2018-8-3 06:17 PM 發表

講到中國有幾好嗰啲 嗰啲嘢真真正正畜生 毒疫苗事件一次又一次 只是2010年 那一次 已經接近有100個小孩 死亡 或者永久殘廢, 如果你覺得 這是值得 唱好, 咁你就繼續唱啦 中國有多好 ...
我從來唔會盲撐中國,中國有好多問題,絕對需要改進,但因為係制度問題,所以都好無奈。

你依地反中狗明明係中國人,但日日閙中國人支那人,仲閙埋自己祖宗支那人,你連畜生都不如,你係真正畜生不如,你忘祖忘宗呀

引用:
原帖由 two3888 於 2018-8-3 06:32 PM 發表

是憎恨你們 不是他們
我係香港幾十年,我做錯咩,你憎我咩?

只要住係香港,認同係中國人嘅港人都憎恨你依地反中狗,成日攻擊辱罵中國人支那,你連狗都不如,滾出中國香港,咪係度獻世啦

引用:
原帖由 two3888 於 2018-8-3 06:37 PM 發表

做毒疫苗嗰啲真真正正嘅畜生, 你呢啲盲目親中嘅就係白痴。。 香港有不少人都是 口在說, 沒有毒害你們, 嗰啲真正行動嘅大陸人 小則 假結婚 假乞丐, 大嘅 搵黑錢過嚟炒高樓價。。 咁呢啲就係你口中嘅 好中國人 唔係畜牲, 其實你都係幫兇 你就是真正嘅出生 ...
我幾時盲目親中,證據?

我由頭到尾只針對你依地反中狗叫中國人支那人唔要得,你依地反中狗,中國人唔認中國人,仲閙埋自己祖宗係支那人,你係真真正正畜生

你依地反中狗係俾人吊緊時就轉移話題,我針對你閙中國人支那人唔要得,你想理性討論,唔該,學識尊重別人先講啦

引用:
原帖由 two3888 於 2018-8-3 06:42 PM 發表

你下面講嗰啲廢話已經係 盲目 親中呢
同認賊作父其實沒什麼分別, 很多香港人 根本不希望自己嘅 媽, 是一個 令人嘔心嘅 詐騙犯罪 犯
你條反中狗開口埋口叫中國人係支那人已經人身攻擊所有中國人啦,我叫反中狗學識尊重別人,咁叫盲目親中,你條反中狗反中反上腦啦你連狗都不如

梁游閙中國人支那人、大把港人閙佢地,佢地都係盲目親中?死賤種反中狗講野用下腦啦

理性討論,我都有批評中國好多問題,咪屈我盲目親中、仲有理性討論,叫中國人支那人唔要得,你係無文化真真正正反中狗

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。