• 瀏覽: 10,739
  • 回覆: 31
+22
落基亞係垃圾!!!
品質低劣保養差!!!

引用:
原帖由 HK官商合謀0002 於 2018-5-8 03:14 PM 發表

你去手機店玩下真機,牌子唔是問題,大家都AN,最大問題係唔順
我係白鹵會玩過nokia D機........算把啦........oppo...vivo好過佢

除咗個logo係Nokia
同Nokia有能關係
貼牌機嚟喳

引用:
原帖由 liuche01 於 2018-5-8 01:59 PM 發表
一早轉安卓系統就唔會搞成咁

B B都係,早D轉吖嘛
都係華為,中興,小米,酷派,lenova,one plus,魅族醒目

用緊OPPO r9s 一年幾仲未壞想換 R15 

引用:
原帖由 diungmo 於 2018-5-8 03:55 PM 發表

都係華為,中興,小米,酷派,lenova,one plus,魅族醒目
中資手機唔襟用,維修唔方便

另外,好多香港人眼中,中資手機=山塞老抄,老共監控,大媽大叔款、蝗蟲專用

等到中資手機的觀感有所改善先算啦!

根本係賣廣告,香討版主唔禁呢的廣告嗎?

點解重不出 8810-8910??????

買3310好過啦..

錯區

引用:
原帖由 liuche01 於 2018-5-8 04:10 PM 發表

中資手機唔襟用,維修唔方便

另外,好多香港人眼中,中資手機=山塞老抄,老共監控,大媽大叔款、蝗蟲專用

等到中資手機的觀感有所改善先算啦! ...
我話佢哋一早用老尾的安卓系統啫

引用:
原帖由 jipyrbo 於 2018-5-8 04:15 PM 發表
根本係賣廣告,香討版主唔禁呢的廣告嗎?
華為嗰啲唔禁,這個亦無理由去禁

引用:
原帖由 kopsdx5 於 2018-5-8 01:06 AM 發表
HMD 積極推動 Nokia 手機發展,今年在 MWC 一口推出了 Nokia 6.1 (官方叫 New Nokia 6)、Nokia 7 Plus 及 Nokia 8 Sirocco。三部手機已先後在香港推出,我們也作出了使用測試,以下就先為大家看看 Nokia 6.1 及 Nokia 7 Plus。
https://qooah.com/wp-content/uploads/2018/05/I ...
咪又係大陸廠代工之後印個logo上去⋯

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]