• 瀏覽: 23,635
  • 回覆: 149
  • 追帖: 1
+2
引用:
原帖由 edw42454849 於 2018-10-16 04:37 PM 發表

網友,請問係賠償定係陪瞓呢?

該女行政主任仲驚緊架,話哂得罪咗嘅係尊貴嘅立法會議員嘛?
賠償可以了。陪瞓驚影響日後籌錢出書。有錢會到外地找人陪,小心D好

引用:
原帖由 jodasch@n 於 2018-10-16 05:04 PM 發表

賠償可以了。陪瞓驚影響日後籌錢出書。有錢會到外地找人陪,小心D好
網友,若果係賠償,使唔使( 陰陽合同)呢?,方便許生報稅!

最緊要唔好影響泛民籌款嘛!

引用:
原帖由 edw42454849 於 2018-10-16 05:12 PM 發表

網友,若果係賠償,使唔使( 陰陽合同)呢?,方便許生報稅!

最緊要唔好影響泛民籌款嘛!
都係好提議。不過許生洗黑金,損款多少不是問題,你捐一元佢報一千,應該問題不大。

引用:
原帖由 jodasch@n 於 2018-10-17 09:19 AM 發表

都係好提議。不過許生洗黑金,損款多少不是問題,你捐一元佢報一千,應該問題不大。
網友,據聞許生嘅金主對屬下要求甚高,由於旗下美女如雲,因此只會僱用閹人(太監)作為洗黑金助手,你介晤介意透露許生係咪閹人呢?

因為若果許生係閹人,我就明點解警方唔告佢非禮喇!

引用:
原帖由 jodasch@n 於 2018-10-16 01:17 PM 發表

有道理,唔除衫,點知你男定女,唔強姦,點知係咪處,唔殺人,點知死唔死得。

一句唔知、得咗
網友,你終於醒覺呢,為時未晚,所以你唔入獅子銀行搶哂銀紙出嚟,又點知批銀紙最終屬於邊個嘅呢,話哂銀紙無色認架!

係咪好後悔老老實實返工揾錢呢?

引用:
原帖由 edw42454849 於 2018-10-16 12:46 PM 發表

許生辭職及入獄最新發展  35  :

據東網報導,警方(10月16日)今日証實已正式落案控告許生搶女行政主任手機,控罪如下:

1)有犯罪或不誠實意圖而取用電腦!

2) 普通襲擊!

3) 阻礙公職人員執行公務!

而( 動口又動手嘅君子)許生會在下星期二(23日)在東區裁判法院提堂!

公義先勝一仗,赤柱門常開! ...
許生辭職及入獄最新發展 36 :

許生初步法庭審訊,三項控罪全部唔認罪,繼續八千元保釋候審,押後至2018年12月17日再審前覆核聆訊!

好明顯,許生全無悔意,江山易改,品性難移!

就判三年監喇!

引用:
原帖由 edw42454849 於 2018-10-23 06:17 PM 發表

許生辭職及入獄最新發展 36 :

許生初步法庭審訊,三項控罪全部唔認罪,繼續八千元保釋候審,押後至2018年12月17日再審前覆核聆訊!

好明顯,許生全無悔意,江山易改,品性難移!

就判三年監喇! ...
許生辭職及入獄最新發展 37 :

方向報A19版,標題 (提不信任鄭若驊動議遭拒,許智峯被抬走)!

許生幾條罪在身,仍不停攪事?

唉!

引用:
原帖由 edw42454849 於 2018-10-30 10:59 AM 發表

許生辭職及入獄最新發展 37 :

方向報A19版,標題 (提不信任鄭若驊動議遭拒,許智峯被抬走)!

許生幾條罪在身,仍不停攪事?

唉!
許生辭職及入獄最新發展 38 :

東網資訊標題:  ( 許智峯開大聲公鬧事,區會流會收場 )

開會帶埋大聲公,擺明係攪事啦,不斷惹事生非,香港有許生做立法會議員,簡直係...........

香港之恥!

引用:
原帖由 edw42454849 於 2018-11-9 08:23 AM 發表

許生辭職及入獄最新發展 38 :

東網資訊標題:  ( 許智峯開大聲公鬧事,區會流會收場 )

開會帶埋大聲公,擺明係攪事啦,不斷惹事生非,香港有許生做立法會議員,簡直係...........

香港之恥! ...
許生辭職及入獄最新發展 39  :

九龍西補選泛民李卓仁慘敗,係電台聽衆訓斥,鬼叫泛民咁無恥,自己泛民搶手機都扮唔知,等官判?梗係唔投泛民喇!

城門失火,殃及池魚,李卓仁真係要多謝許生喇!

仲有非禮罪

引用:
原帖由 edw42454849 於 2018-11-29 03:46 PM 發表

許生辭職及入獄最新發展 39  :

九龍西補選泛民李卓仁慘敗,係電台聽衆訓斥,鬼叫泛民咁無恥,自己泛民搶手機都扮唔知,等官判?梗係唔投泛民喇!

城門失火,殃及池魚,李卓仁真係要多謝許生喇! ...
許生辭職及入獄最新發展  40  :

25/12政What's噏  : 摽題 ( 醜聞纏身招怨,許智峯勢一屆玩完)!

內文都費時提,係人都估到喇,入獄坐返兩年方可彰顯公義!

等官判!

引用:
原帖由 opclk99 於 2018-11-30 03:04 PM 發表
仲有非禮罪
網友,告埋呢條罪就更完滿喇!

提示: 違規內容已被屏蔽
提示: 違規內容已被屏蔽
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]