• 瀏覽: 3,252,262
  • 回覆: 6,850
  • 追帖: 315
+313
引用:
原帖由 diverstranger 於 2019-12-3 03:03 PM 發表

嗰句說話, 其實係向廣大香港巿民, 把事實挑明!! XX言X不預.
6成人中有心搞事嘅人係唔會理會,其餘嘅懵炳係聽咗都唔會明係咩事!😖

金仔好串

引用:
原帖由 孺子牛 於 2019-12-3 12:42 AM 發表
11月27日,俄羅斯副外長謝爾蓋·里亞布科夫對記者表示,俄羅斯強烈譴責美國國會通過“香港人權與民主法案”。

在俄羅斯經歷了一連串”背離中俄戰略夥伴關係”的舉動後,這幾天,俄羅斯忽然間撥亂反正,重新站在中國立場,批判美國!這不,最新的中俄東線天然氣管道通氣,又一次鞏固了“中俄友誼”!

這世界到底發生了什麼,會讓俄羅斯的態度忽然間180度的轉變?

在中國政府批評美國政府向香港暴徒發送“錯誤信息” ...
希望警察同無辜市民都平安

引用:
原帖由 孺子牛 於 2019-12-3 12:42 AM 發表
11月27日,俄羅斯副外長謝爾蓋·里亞布科夫對記者表示,俄羅斯強烈譴責美國國會通過“香港人權與民主法案”。

在俄羅斯經歷了一連串”背離中俄戰略夥伴關係”的舉動後,這幾天,俄羅斯忽然間撥亂反正,重新站在中國立場,批判美國!這不,最新的中俄東線天然氣管道通氣,又一次鞏固了“中俄友誼”!

這世界到底發生了什麼,會讓 ...
理大當晚,我家住油尖見到晒街頭一動一靜,五六點已經全城敲磚劈石,心諗班PK死L梗,根本係個局,敲退晒後路,送硬頭。到深夜警方大拘捕,成地磚成地沙根本班友仔跑唔起,個個比警察打到落花流水,應該係咁多次行動比人打得最甘,捉得最容易一次。

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2019-12-3 02:30 PM 發表

中央再對港府說什麼都不會有用,這群廢物只會繼續譴責下去,張建宗之前已經講得很清楚了。
張:「阿爺,我開左幾十次會架喇,我好努力去嘗試解決問題」

阿爺:「咁你知道點解要炒你喇」

引用:
原帖由 carloswkw 於 2019-12-3 07:32 PM 發表
10593462 10593469
金仔好串
金金識站隊,所以串得起😁

引用:
原帖由 u蘇眉u 於 2019-12-3 09:40 PM 發表

理大當晚,我家住油尖見到晒街頭一動一靜,五六點已經全城敲磚劈石,心諗班PK死L梗,根本係個局,敲退晒後路,送硬頭。到深夜警方大拘捕,成地磚成地沙根本班友仔跑唔起,個個比警察打到落花流水,應該係咁多次行動比人打得最甘,捉得最容易一次。 ...
其實暴徒佔中大已經好蠢,會比人圍,點知重走去理大喎,真係唔明白。
唔通係為左攞到化學品,所以犧牲暴徒?

引用:
原帖由 mandychan199900 於 2019-12-4 10:31 AM 發表
做中國狗仲賤過地底泥 支持美國
其實你寫緊中文字,所以你都係中國狗一員啦,繞一大圈話返自己,真係好高明呀

引用:
原帖由 mandychan199900 於 2019-12-4 10:30 AM 發表

唔明又話人地蠢
係唔明你為乜入去中大呢?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]