註冊 登入

[其他] 風花雪月插少陣啦

本主題由 socialwong 於 2019-7-22 11:51 AM 關閉
引用:
原帖由 yipb1 於 2018-6-15 12:30 PM 發表

#595 ee個張 過引啲喎
我一見到幅圖,都已經即時笑咗出嚟

熱賣及精選
引用:
原帖由 辟易 於 2018-6-15 06:29 PM 發表

樂觀跟消極的分別.
現時長壽科學上仍無一個答案,包括長期食煙飲酒操勞各種各種的人都有長壽例子.
但有運動習慣的人思想較正面樂觀及開心.以及身體強壯都是事實. ...
我思想一向正面樂觀,每日都咁開心,所以除咗間中有傷風感冒之外,多年來,一向都甚少病痛,呢一點的確係事實。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 亞藍米 於 2018-6-15 07:10 PM 發表

我年齡和外型成日比人睇小10年
對每一樣有興趣的活動都會研究最基本智識。

現代醫療只是看數據,什麼是糖尿病?什麼是血壓高?醫生們只是看著電腦話你身體唔好。但又有幾多人見完醫生肯聽指引去做適量運動呢,我識既人都各有借口,情願深信藥箱可變首飾箱。

做每樣事,睇幾多都只是空談。只有真正行動先會感受到所看的知識是否正確。

20幾年前,英國有一對夫婦。一個末期癌症一個嚴重心臟病,被診斷只有3 ...
你成日都話自己個樣好後生,得個講字冇用㗎,有圖有真相

引用:
原帖由 yipb1 於 2018-6-15 07:45 PM 發表

我邊有ee你咁大方向呢
(不如你都去申請)
我只認同你一半講法
有些板煮 只係對自己看法 想大動機去改變(請勿對座入號)
簡單講(私慾)
有錯更正 ...
我上網只係求開心,如果有時間得閒的話,就上嚟望一望,啱嘅就搭下咀吹下水而已。

再加上我每日都好忙,時間都已經唔多夠用,我真係唔捨得犧牲我嘅寶貴私人時間, 所以我一定唔會申請囉。

我唔反對你對部分版主嘅睇法, 但絕對唔可以一竹竿打一船人。

引用:
原帖由 yipb1 於 2018-6-15 07:47 PM 發表

唔好意思 我只針對看肥仔前方
覺得好過引
我淨係留意肥仔個心口

引用:
原帖由 亞藍米 於 2018-6-15 07:52 PM 發表

而家既P圖技術仲邊有真相架
不過唔好諗住出嚟飲茶喎
飲茶?你諗多咗啦

閉路電視拍下一名泰國男子槍殺前女友一幕,由要求復合至殺人,僅短短30秒時間。

2018年6月4日,泰國一名女大學生疑因拒絕前男友復合的要求,被對方槍殺,當場死亡。疑犯事後抱著死者遺體吞槍自殺,惟子彈只穿過臉頰,未有傷中要害,送院救治。

https://youtu.be/ATpH-y0KN34

Happy father's day

印尼 一條大蟒蛇生吞婦人 rip

https://youtu.be/sKSQ2I95DJU

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yipb1 於 2018-6-18 07:38 AM 發表

今天要換相片了
昨天可能食西餐
今天應該食中餐
端午節快樂

引用:
原帖由 半空性感的膠袋 於 2018-6-20 02:32 PM 發表

好👌!今日等你心水參考下
搵老辟做燈神,一於買對家

開餐

引用:
原帖由 辟易 於 2018-6-24 03:15 PM 發表

賽後檢討覺得賭還是靠運.墨西哥那場我都不明自己為何會買半全場而不是一貫的和/讓球和.但我既猜墨西哥嬴.就應該是買讓球和.當時竟然神推鬼磨買半全場和.客.結果開客.客
https://static.appledaily.hk/images/apple-photos/video/20150413/org/1428867882_fc09.jpg ...
今日買左未呀 燈神辟

引用:
原帖由 yipb1 於 2018-6-24 03:45 PM 發表

今晚我做燈神
跟老辟買對家啦 信者得救

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。