[其他] 風花雪月插少陣啦

本主題由 socialwong 於 2019-7-22 11:51 AM 關閉
引用:
原帖由 瘋狂樂曲 於 2018-11-30 02:50 PM 發表

已經領滙到
現在很多生活上的便利方式,也是一指和二指間

仍然自由自我, 永遠高唱國歌, 走遍鄉里~~
粥粉麵飯, 皆陣列在前!!
[size=0.82]臨兵鬥者,皆陣列前行!!

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 yipb1 於 2018-12-1 09:47 AM 發表

紅色貨車 係唔係所指果啲擺街出租貨車?

呢隻. 車頭燈上高好像有個活門.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 auntie-ee 於 2018-12-7 06:43 PM 發表

落雪

'享受人生。有美境,有美食。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2018-12-25 08:26 AM 發表

@auntie-ee @佛口蛇心十一 @泉船 @sohotabc @vvoy @YanNessIsMe [tag ...
聖誕快樂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 亞藍米 於 2019-1-1 07:17 AM 發表
https://6.blog.xuite.net/6/8/7/c/23728861/blog_1972727/txt/65258451/1.gif

@YanNessIsMe @辟易 @auntie-ee [taguid=5008907]yipb1[/ta ...
happy New year,

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 auntie-ee 於 2018-12-31 09:30 PM 發表

@YanNessIsMe @辟易 @亞藍米
@yipb1 @半空性感的膠袋 @飛天盒仔
[taguid=537 ...
新年快樂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2018-12-31 08:18 PM 發表

Out with the old, in with the new: may you be happy the whole year through. Happy 2K19.

@iamsamuel @vvoy @sohotabc [taguid= ...
新年快樂,我英文麻麻.

只懂一句may the force be with you

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 亞藍米 於 2019-1-6 01:59 AM 發表

千祈唔好對住水魚尿尿
影片
好生猛吓

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 亞藍米 於 2019-1-9 03:57 AM 發表

水魚唔好亂㩒。㩒中間佢個頭夠長咬到你架。。
以前行過街市,聽到一聲呼喊.

喝,呀.
.
.....

原來引水魚引頭去斬.

沒留意後續.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 auntie-ee 於 2019-1-15 02:21 PM 發表

哈哈 笑死我

那貓的眼神,很給力。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 亞藍米 於 2019-1-25 01:00 AM 發表

呢條片大快我心
毒果條片我聽到乞衣仔叫推車老漢响朶喎,係咪告得
https://youtu.be/7SYfSlv_kRQ
聽不清楚內容,很多嘟嘟聲

引用:
原帖由 auntie-ee 於 2019-2-3 02:01 AM 發表

今年冇買桃花 年三十晚去行花市,睇下有冇靚花,或者再買多少啦
孟波再現,哈

引用:
原帖由 auntie-ee 於 2019-2-6 02:00 PM 發表

年三十晚行花市,見到盆蘭花實在太靚,忍唔住又買

抱歉引用錯了ee的帖

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sohotabc 於 2019-2-11 02:32 PM 發表

祝大家

哈哈哈哈哈。
笑口常䦕,
有食.,有財,有喜,有福

福臨滿滿。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 auntie-ee 於 2019-2-12 11:17 PM 發表

朋友send過嚟, 佢話地點係尖沙咀香檳大廈, 唔知真定假, 不過真係好得人驚

影片
果拳好重。。。

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。