[其他] 風花雪月插少陣啦

本主題由 socialwong 於 2019-7-22 11:51 AM 關閉
引用:
原帖由 auntie-ee 於 2018-5-22 10:42 PM 發表

陳淑莊仲死撐
https://www.facebook.com/hkgpaocom/videos/957810627757546/
佢應該幾僧佢父母

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
港版羅拉點解做咗8年咕哩個body都仲咁好線條架

引用:
原帖由 gblsf4 於 2018-5-24 12:52 AM 發表
https://www.youtube.com/watch?v=hjLThwu7yFU

0:44開始睇...........
塵日軍希望化濃邪教發揚光大
法輪功係乜你知道嗎?
我真係研究過佢本法輪大法,評語只有1個字…

引用:
原帖由 WongManTak 於 2018-5-24 01:20 AM 發表

中國共產黨先引導中國人民修練法輪功, 然後將法輪功定為邪教, 即係中國共產黨早有計劃迫害中國人民!
一個神棍能夠吸引人去信當然是借傳統宗教之名開始。當年有共產黨員推就是信真善忍3個字,就如現在中港台式newage身心靈,聲稱打破信仰,任何人都可以認識真實自己。有能力與耶穌基督一樣,以宇宙能量令死人翻生,摸一摸跛既都行得番。

有病唔好睇醫生,現代醫藥全部都會令人失去最好的治療機會。呢D論點天王天后效早前都確認有咁既想法。

這是棍的力量
迷信的會推薦給親友
當中有迷者是共產黨員就代表是中共中央全力支持嗎?咩邏輯

李教主正在化療中。正在遠離法輪功柱的偉大療癒法

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 WongManTak 於 2018-5-24 01:51 AM 發表

這是中國共產黨棍的力量
中國共產黨媒體向中國人民宣傳法輪功:
《醫藥保健報》1997年12月4日
...
個別黨員因迷而推,真係影響深遠。當年神棍大行其道,香港亦有好多乜嘢真佛宗,六道教之宣教免費報紙塞入信箱,這樣的宣傳費是從何來?佔中後有答案了

引用:
原帖由 auntie-ee 於 2018-5-24 03:41 PM 發表

擔得抬得又捱得 有波又有籮 肯定好生養

話時話 港版羅拉真係幾靚女
性格係家長教出嚟。睇完佢講比老竇 兜巴星既家教。年紀大了亦無怨念,未讀完中學屋企破產亦想幫補家計。棒下出孝兒是比縱容的好。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 4仔太郎 於 2018-5-24 03:17 PM 發表

天生麗質
睇片見佢既魅力是由內而外咁湧出嚟呀

引用:
原帖由 WongManTak 於 2018-5-31 12:28 AM 發表

你調轉了, 是某超版幾百個分身, 仲係同以前成日叫會員做哥哥果個裙腳仔同一超版!
你似係辟易多D囉辟辟都係叫亞Man喎,你唔會唔知掛

咁熱去跑步,D汗可以好似漏水咁整到個地濕哂
但係沖涼完嘆冷氣好爽

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 auntie-ee 於 2018-5-31 03:34 PM 發表

熱死人咩 熱到人都癲

你喺架車入面焗桑拿牙

引用:
原帖由 auntie-ee 於 2018-6-1 07:44 AM 發表

冇錯,任何人都有言論自由,
千萬 唔好學某人咁,唔夠人講就話:「你同我收聲!」
你同我收看

引用:
原帖由 4仔太郎 於 2018-6-2 03:47 PM 發表

【醞釀風神】雙旋其中一個先跑出? 日本氣象廳:升級熱帶低氣壓http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20180602&s=10829391&a=58268677

連熱兩星期後,香港下周或會受到今年第一個風球吹襲!日本氣象廳已將位於南海的低壓區升級為「熱帶低氣壓」,預料會繼續發展,向北移動至華南沿岸一帶。同時有超級電腦預測,菲律賓以東的另一低壓區,亦可能於 ...
2008年第一個8號在5月尾

引用:
原帖由 辟易 於 2018-6-3 11:08 PM 發表

記得師奶仔嗎?
同eric和一樣

禁止訪問組

引用:
原帖由 辟易 於 2018-6-3 11:27 PM 發表

天使話"Lexa 上任之前 香討其实 討論氣氛相當自由".他06年註冊,經歷過師奶仔主理新聞區時代,不過可能當年他未入這一區或者沒留意發生過甚麼事.
新聞區換過好多代人.每一代都有不同管理方式跟想法. ...
我只見到每一個會員申請做版主之初都以立功為目的。做得年幾就會變成隱形人喺咪高層唔喜歡版主多口架。

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。