• 瀏覽: 412,259
  • 回覆: 8
  • 追帖: 21
+670
delete .....

引用:
原帖由 投訴即被禁訪 於 2019-4-1 10:02 AM 發表

路過好奇一問:

你話未出過痲疹,有無驗血證明未出過? 還是長輩話你未出過?
你極可能已經出過痲疹, 或許當時誤以為係熱痱或皮膚病
因為出痲疹個個人唔同病徵,有啲人寧舍嚴重,有啲人好輕微
建議你去驗血, 因為只有驗血先可以確定出過痲疹未? …
Okay 當我冇講過

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2019-6-26 05:47 AM 發表

咁多個分身都黑名單一堆人,係度講普世價值,笑死人。
引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2019-5-9 10:29 AM 發表
其實沒看題目是沒必要留言的
『風花雪月插少陣啦』 版主叫你『插少陣』呀!

引用:
原帖由 佛口蛇心十一 於 2019-7-21 12:58 PM 發表

咪理啦~

未有網上討論區嘅時候,
你唔難發現,
廁所門背經常有依啲字句,
其實就係依類人寫~
經常唔見得光咁,鬼鬼鼠鼠,
靠發洩呃自己搵快樂。
...
咁你呢? 有口話人無口話自己

附件

ON鳩仔.png(106.76 KB)

引用:
原帖由 WongManTak 於 2019-7-22 05:03 AM 發表

即係表達了公安和黑社會合作!  
何君堯指使白衣人襲擊無辜市民,有普通市民差不多死亡
支持何君堯係黑社會,還有盧偉聰做肥打手,林鄭做黑社會大家姐,好野!

https://www.youtube.com/watch?v=lTO1OuHw-_8&feature=youtu.be

何君堯昨晚與白衣人握手,稱「你哋係我英雄」

引用:
原帖由 WongManTak 於 2019-7-22 06:30 AM 發表

中共安排香港公安和黑社會合作!
黑幫打人,係有預謀,差佬肯定知情
連香討都有個題目『明日血腥一戰』
(前面有位ching話有組織專呃分嘅)
文匯報,何君堯,港警明知會有黑幫打人
市民不停打999,但打極都無差佬到場

http://paper.wenweipo.com/2019/07/20/HK1907200003.htm

暴徒謀明日最血腥一戰
https://news.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28380485&extra=page=1

引用:
原帖由 WongManTak 於 2019-7-22 06:44 AM 發表

都是中共預先部署!   
其實黑幫打人已經預先張揚
班差佬call極唔到現場肯定知情
文匯報2日前已指使左仔發報新聞題

http://paper.wenweipo.com/2019/07/20/HK1907200003.htm

引用:
原帖由 風乂傷 於 2019-7-22 07:01 AM 發表
我唔知道呢個post 入邊有幾多3毛,但如果你真係香港人的話,我希望你地睇清楚事實既全部,如果你到今時今日都認為612 個班人係暴徒既話,唔該你先睇下琴晚發生既事 ...
看到這種情況,杜汶澤亦禁不住在facebook鬧爆,指是繼「魚蛋革命」後又一次警黑合作:「其實2014年10月3號港共政權已經試過搵黑社會幫手,所以衍生出魚蛋革命,以武抗暴。今日元朗,警黑合作,並不是新聞。」而他更直言這是種卑劣的手法:「一個手段如此卑劣嘅政權,你打一代人,佢哋打唔死就會成長!你哋只有死路一條。」

杜汶澤就元朗冇差別打人事件,以短訊回覆蘋果,他說:「其實係香港古惑仔打示威者唔係第一次發生。係2014年10月3日係旺角已經試過有呢啲情況出現。今次你見到喺元朗,打咗咁多示威者,市民,一個差人都冇。我不嬲都唔相信,黑社會係自願參與呢啲活動,古惑仔出嚟行,冇著數嘢係唔會做。」他又補充:「咁香港政府每一日指摘示威者時候,話要擁護法治,我真係想問下元朗法治喺邊度?難道元朗獨立咗?唔受特區政府管轄?而我係唔知道?」

引用:
原帖由 風乂傷 於 2019-7-22 08:44 AM 發表

白衣人元朗站襲擊市民36人傷 警方未作拘捕行動

大批穿著白色衫人士,昨晚到西鐵元朗站內及走入車廂,用木棍、藤條等追打乘客,有36人受傷,包括市民及記者,部分人血流披面送院。傷者中一人情況危殆,4人嚴重。一批警員在事發後,曾經到場了解後撤退。白衣人士其後折返車站拉起鐵閘,再襲撃站內市民,防暴警員就到南邊圍村附近布防,警員入村調查後,未有作出任何拘捕行動。 ...
西環都唔係第一次搵黑幫爛仔打示威者㗎啦!
最仆街係政府配合,所以幾時都話香港人係最傻最蠢最可憐
死做爛做納稅養班政府高官,差佬,建制議員
毒娥約月入45萬,仲未計津貼和禮賓府嘅開支

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]