• 瀏覽: 412,828
  • 回覆: 115
  • 追帖: 21
+670
引用:
原帖由 @海東青 於 2019-7-19 07:06 PM 發表

下次試下有靚女教練,波鐘雙計
有得諗

引用:
原帖由 WongManTak 於 2019-7-19 09:07 PM 發表

我無興趣底收入底消費.
上等人...
有事請教...
點解咁多人做埋D無聊事嘅呢...阿上等人兄

引用:
原帖由 亞藍米 於 2019-7-19 09:35 PM 發表

個龍門喺邊
流動...流動...再流動...

引用:
原帖由 辟易 於 2019-7-19 11:59 PM 發表

我個人斷估觀點.一個半個為顯示"人道主義"收留無問題,最好有頭有面有煽動力的更加好.
現在一來一大批.一無資金二無特殊技能(例如某領域科研專才,識拆鐵枝唔算)三無號召力.收得就要養埋.
最大問題缺口一開陸續有來.今日30個,明天70個,後日120個....唔通起個難民營?台灣在蔡總統民主英明領導下現在窮過鬼.這筆數計下去台灣人又受不受落?自己無飯開還到養批嘍囉.而且數目不定期增加.
難怪說戴口罩認不出個樣不確定是否需要收留...
我相信班磚才會向蔡總統提供錄象....並指出...
拿拿拿...呢個掟磚...掟鐵枝...撞玻璃門...拆垃圾會招牌嘅咪係我囉
D咁優秀嘅民主貴客...梗係長包香格里拉...當上賓嚟招待...

引用:
原帖由 1000day 於 2019-7-21 04:09 PM 發表
所以話西人就是你契哥 契弟舉起英美旗
可憐班一片痴心嘅洋奴舉到軟個日都攞唔到...攞唔返本BDTC

引用:
原帖由 佛口蛇心十一 於 2019-7-21 08:52 PM 發表

癲篤屎又話贏,打個飛機又話贏,
透到氣都當贏吖笨~
同阿Q嘜駝鳥都溝通到...叻

引用:
原帖由 @海東青 於 2019-7-21 09:05 PM 發表
班乞衣周圍行係咪揾廁所呀…
班契弟製造緊去德國or台灣做難民嘅條件

引用:
原帖由 佛口蛇心十一 於 2019-7-21 09:02 PM 發表

大家都得噶~
你哋只係唔想降低個智商同佢哋溝通之麻~
反共冇問題,,,反到指黑為白...破壞社會安寧.....
我視呢亭動物...史忽斯個細佬史忽軌....有咩好通..

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2019-7-21 11:46 PM 發表
https://www.facebook.com/LamCheukTing.Official/videos/547539255780791/

極精彩,
見到林卓廷一直縮係後面扮大佬。
我今年至今最開心就係見到林卓庭俾人打...蝦蝦蝦

引用:
原帖由 auntie-ee 於 2019-7-22 12:20 AM 發表
呢個係乜水? 搞乜畀人打到阿媽都唔認得

9954809 9954810 9954811
睇下泛民班契弟仲敢唔敢出嚟抽水

引用:
原帖由 佛口蛇心十一 於 2019-7-22 02:40 AM 發表

光圈就無嘞,差啲要送花圈

原來你啲主角由小丑擔正,
唔怪得咁搞笑啦~

風花雪月的晚上...
今天想香港好的人真係好高興..
但..無論如何...不應傷害無犯法的人...

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]