• 瀏覽: 412,897
  • 回覆: 5,328
  • 追帖: 21
+670
女人最大嘅敵人係「紫外線」
唔係做粗工
做運動反而會有更好嘅保養
但係千祈唔好曬太多
引用:
原帖由 亞藍米 於 2018-5-23 08:33 PM 發表
港版羅拉點解做咗8年咕哩個body都仲咁好線條架

引用:
原帖由 WongManTak 於 2018-5-31 12:38 AM 發表

香港人得閒都可打 七 中共五毛黨!
香港各大網絡論壇 一直存在「網絡評論員」 (中共五毛黨)!
http://news.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=22073978&page=1&extra=#pid365007050

對付他們有不少方法, 其一是在他們希望控制的板面, 不斷加入對中方或中共不利的消息.
當然要有消息 ...
佢地有大光燈照住,呢度咁多大光燈分身,遲早ban你
唔好以為佢地會依規辦事,規則是用來做門面,人治才是核心

引用:
原帖由 打雜天使 於 2018-5-31 07:48 AM 發表

Lexa 退隱鄉土多年 歸田園居。
而超版你雄才偉略 係香討既代言人。 佢唔同意 咁就叫佢返來香討上崗啦 哈哈哈!
一切在改變中
包括插少陣 初期同現在

引用:
原帖由 左仔打緊飛機 於 2018-5-27 09:53 AM 發表

空穴來風, 我信到十足,
香港網絡大典唔係咁容易准人edit
而且全部有跡何尋, 香討赤化大家有眼見
打壓黃絲有辟易在投訴版守尾門, 功不可沒
但亦有不真確地方, 例如辟易點只lexa一個分身呀! ...
網絡大典不是二打六網站,沒十足把握不會亂說的

引用:
原帖由 打雜天使 於 2018-5-31 07:48 AM 發表

Lexa 退隱鄉土多年 歸田園居。
而超版你雄才偉略 係香討既代言人。
佢唔同意 咁就叫佢返來香討上崗啦 哈哈哈!
記憶中
當年寶馬與lexa(戶口)幾乎是同一時間退下
寶馬遲官後,lexa亦無再處理版面職務(也許有而我不知)
但從未有謠傳寶馬是lexa的分身,他們離職有否關連就不得而知了
寶馬是版主模範,lexa是我所恨也,兩者差天共地,蚊脾與牛臂
天使與魔鬼,白雲與泥濘,不能混為一談

引用:
原帖由 RagingFlames 於 2018-5-31 09:14 AM 發表

記憶中
當年寶馬與lexa(戶口)幾乎是同一時間退下
寶馬遲官後,lexa亦無再處理版面職務(也許有而我不知)
但從未有謠傳寶馬是lexa的分身,他們離職有否關連就不得而知了
寶馬是版主模範,lexa是我所恨也,兩者差天共地,蚊脾與牛臂
天使與魔鬼,白雲與泥濘,不能混為一談 ...
Lexa 應該係比寶馬早來(至少係新聞時政版) ching 你說得對 寶馬係一個好版主。

至於Lexa 榮升資料版主 之後為何會
退下火線 (有傳轉戰鄉土管理層)

那段日子寶馬下崗。本人冇乜上香討 所以詳細情況就不知道。

引用:
原帖由 yipb1 於 2018-5-31 08:52 AM 發表

一切在改變中
包括插少陣 初期同現在
其實e家版主執法放鬆左好多。 不過香討評論員/水軍 更見專業!

引用:
原帖由 打雜天使 於 2018-5-31 10:21 AM 發表

其實e家版主執法放鬆左好多。 不過香討評論員/水軍 更見專業!
空間重複 潛移默化 可能也是專業一種

引用:
原帖由 左仔打緊飛機 於 2018-5-31 11:42 AM 發表

對啲親共會員無錯係好寬鬆, 日日挑釁黃絲都無事
ching 挑釁哩家野? 你可以挑釁番佢地
不過 我地作為香討會員 我地要遵守香討既規則! 咁版主ㄧ定會 合情合法 合理 去對待我地每一個會員喇

引用:
原帖由 左仔打緊飛機 於 2018-5-31 12:25 PM 發表

我從來唔挑釁會員, 試過一次忍唔到, 果次連窒都唔算
就即時被刪post, 快過打針, 我檢舉果D就要等24-48小時
唔好同我講公平, fair judgement here is hard to come by ...
嗯~ 咁對有冇刪post 先?

引用:
原帖由 左仔打緊飛機 於 2018-5-31 12:25 PM 發表

我從來唔挑釁會員, 試過一次忍唔到, 果次連窒都唔算
就即時被刪post, 快過打針, 我檢舉果D就要等24-48小時
唔好同我講公平, fair judgement here is hard to come by ...
至於投訴 我地要畀D耐性 給版主去處理 24 小時 48小時 又好 等下囉!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]