• 瀏覽: 412,857
  • 回覆: 5,328
  • 追帖: 21
+670
引用:
原帖由 yipb1 於 2019-4-17 10:20 PM 發表

如果想睇av咁 一定失望
但如果真係有二三片
又有觸碰重要部位的話
肯定又嚟多碟(全城熱話 )
大結局出咗街啦~
原來只係落車同入大廈

引用:
原帖由 泉船 於 2019-4-17 05:23 AM 發表
曾經因為潮流而用。

實況是,無乜人call我
無人call咪打上台叫佢試機囉,我以前成日都係咁

引用:
原帖由 佛口蛇心十一 於 2019-4-18 10:20 AM 發表

大結局出咗街啦~
原來只係落車同入大廈
不成一碟送了

引用:
原帖由 亞藍米 於 2019-4-17 11:35 PM 發表

在道德上,安心上路吧。
在法律上,非法使用別人私隱,要刑事吧。

男歡女愛,沒有評論。
問題係雙方都各有另一半,根本就唔係正常嘅男歡女愛,明顯係一對狗男女。

引用:
原帖由 佛口蛇心十一 於 2019-4-18 10:20 AM 發表

大結局出咗街啦~
原來只係落車同入大廈
大結局爛尾

引用:
原帖由 tony.hk 於 2019-4-18 10:23 AM 發表

無人call咪打上台叫佢試機囉,我以前成日都係咁
哈哈,試機,我都有試過咁做

引用:
原帖由 yipb1 於 2019-4-18 10:28 AM 發表

不成一碟送了
證明到佢哋有一齊上樓囉,之後有乜嘢事發生,天知地知  

引用:
原帖由 auntie-ee 於 2019-4-18 12:15 PM 發表

證明到佢哋有一齊上樓囉,之後有乜嘢事發生,天知地知  
食完滿漢全席 整啲無味甜品 真掃興

引用:
原帖由 yipb1 於 2019-4-17 10:15 PM 發表

就係有知名度 普通人就會把瞳孔放大 係尖沙咀不知幾多人即埸打車輪  啲人望一兩野就算

認同一半 對自己身邊嘅人  朋友 退兩三步都可
甚至全退都得
但係網絡上 鬼知你是誰
你唔識佢 佢唔識你
講一唔認同 就要講二
佢又想你認同一
你又想佢認同二
(在家裡,朋友圈切勿模仿
各大討論區老闆就正正喜歡激辯
吸引人流 如果佢睇法淡如水 就叫表白區
看個人心態啦.
現實中以我身型無咩人會惹我.
網絡中如果純粹討論我講完自己觀點睇法就算.去到鬧交人身攻擊層面我基本唔會點回應.覺得好無謂.而且自己亦都唔多上心.
就係因為各不相識,令我覺得將時間花在對方身上不值得.
李碧華講過.愛與恨都是動了感情.
我個人立場是唔好在無謂人身上發生感情.無愛無恨.講真出街撞到彼此都不會知對方是誰.上網為娛樂而已.我了解不到那些長期網上互相對罵人的心態.但肯定現實中成就有限.皆因見識咁多人,有錢有成就的人從不會將時間花在這些事上.
不過你講中一點.論壇需要花火.不是罵戰那種火花,而是話題性同爭議性.
所以我才一直說一言堂無可能長久.
一個論壇如果只有一種聲音.好快玩完.

引用:

大結局出咗街啦~
原來只係落車同入大廈
預左啦,唔通個司機落車一路跟拍咩..無可能的事啦

引用:
原帖由 辟易 於 2019-4-18 12:46 PM 發表

預左啦,唔通個司機落車一路跟拍咩..無可能的事啦
大家其實係期待有爆炸性畫面,
結果還是意料之內~

安心偷食事件,網上越嚟越多惡搞~

https://youtu.be/LL42UTdamhE

引用:
原帖由 辟易 於 2019-4-18 12:44 PM 發表
看個人心態啦.
現實中以我身型無咩人會惹我.
網絡中如果純粹討論我講完自己觀點睇法就算.去到鬧交人身攻擊層面我基本唔會點回應.覺得好無謂.而且自己亦都唔多上心.
就係因為各不相識,令我覺得將時間花在對方身上不值得.
李碧華講過.愛與恨都是動了感情.
我個人立場是唔好在無謂人身上發生感情.無愛無恨.講真出街撞到彼此都不會知對方是誰.上網為娛樂而已.我了解不到那些長期網上互相對罵人的心態.但 ...
講起有錢人  當年黃毛小子時
有幸跟霑叔同有錢人 同檯食飯  當時粗口滿天飛  我目定口呆不敢一言  有個都算有錢人講:細佬 未見過我講粗口呢  係公眾面前 肯定要企係道德高位唔講粗口啦  
做每樣野一定要定好自己位  無論大中小事  每日掌上壓40下就40下  米以為小事就唔定位 習慣咗定位  對你好大好處

這個有錢佬講可能有些人唔認同  但細味下都有得著

引用:
原帖由 auntie-ee 於 2019-4-18 12:07 PM 發表

問題係雙方都各有另一半,根本就唔係正常嘅男歡女愛,明顯係一對狗男女。
sammi咁樣願諒老公,用怨恨心去看的旁觀者的心更怨恨。

引用:
原帖由 亞藍米 於 2019-4-18 08:26 PM 發表

sammi咁樣願諒老公,用怨恨心去看的旁觀者的心更怨恨。
你肯定係真願諒??
當年檸檬都話唔介意栢豬啲閃咭,但過幾年之後....

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]