• 瀏覽: 412,813
  • 回覆: 5,328
  • 追帖: 21
+670
引用:
原帖由 H5N1抗菌素 於 2019-1-30 12:16 PM 發表

只見(已換領)
都係搵唔到..
你有冇試按一下(已換領)果幾個字呀?

引用:
原帖由 亞藍米 於 2019-1-30 12:32 PM 發表

你部手機好耐無熄過?
試下關機再開睇下有無。
呢個方法可能 work

引用:
原帖由 亞藍米 於 2019-1-30 12:32 發表

你部手機好耐無熄過?
試下關機再開睇下有無。
剛剛熄完再開了..
(默認表情)4頁𥚃不見有😢😢

引用:
原帖由 auntie-ee 於 2019-1-30 12:34 發表

你有冇試按一下(已換領)果幾個字呀?
有按過
下面顯示(送禮物)
若再按又要選擇>送乜嘢ac

引用:
原帖由 H5N1抗菌素 於 2019-1-30 01:13 PM 發表

剛剛熄完再開了..
(默認表情)4頁𥚃不見有😢😢
你用手機網頁版?
撳一下默認表情4個字睇下有乜選擇。

引用:
原帖由 亞藍米 於 2019-1-30 17:48 發表

你用手機網頁版?

唔該哂 @亞藍米  @auntie-ee

引用:
原帖由 亞藍米 於 2019-1-30 17:48 發表

你用手機網頁版?
原來要「 按 >>(默認表情)

瘀爆..

引用:
原帖由 H5N1抗菌素 於 2019-1-30 07:29 PM 發表
瘀爆..
唉...我都瘀爆..師兄有無贏馬

引用:
原帖由 kwan1516 於 2019-1-30 23:41 發表
唉...我都瘀爆..師兄有無贏馬
你又係對D功能不熟識

引用:
原帖由 H5N1抗菌素 於 2019-1-31 08:36 AM 發表

你又係對D功能不熟識
師兄原來係Platinum Member個AC有[13年]
哈哈!我個AC有[11年] 但我都仲係對D[上傳相片],[@提示通知]功能不熟識...
原來今日竟然係過20000積分[ Silver Member ]可以轉 [Golden Member]

引用:
原帖由 kwan1516 於 2019-1-31 21:15 發表
師兄原來係Platinum Member個AC有[13年]
哈哈!我個AC有[11年] 但我都仲係對D[上傳相片],[@提示通知]功能不熟識...
原來今日竟然係過20000積分[ Silver Member ]可以轉 [Golden Member] ...
我連pm功能也關上了
就如一名網絡「過客」

引用:
原帖由 H5N1抗菌素 於 2019-1-31 09:54 PM 發表

我連pm功能也關上了
就如一名網絡「過客」
師兄係Platinum Member個AC有13年明顯都比人資深,88465積分竟然可以話如一名網絡「過客」?真攞命呀
之前睇到 ee、米米.回應你搵唔番D「發財公仔」出嚟...
想同你分享一下...我創作力量同幻想會嚇你一跳。會煩過你阿媽
原來過去十年H5N1抗藥性師兄你啲"特敏福"和"樂感清"兩種主要抗菌素竟然可以產生了手機換領專區抗藥性。之前咁多金幣亦不例外。都有抗藥性......結果要搵人送比你....有人送左俾你但你搵唔番D「發財公仔」出嚟...我相信你手機早已經中H5N1毒!

寫到呢度自己已經忍唔住笑...哈哈!我搞事既回應係咪衰衰格格呢

原來已經185頁......期待過200頁到大初一或者初二開年就可以新鋪開張.....但要大家勤力D回帖

引用:
原帖由 kwan1516 於 2019-1-31 22:17 發表

師兄係Platinum Member個AC有13年明顯都比人資深,88465積分竟然可以話如一名網絡「過客」?真攞命呀
之前睇到 ee、米米.回應你搵唔番D「發財公仔」出嚟...
想同你分享一下...我創作力量同幻想會嚇你一跳。會煩過你阿媽
...
無開post
只係四處遊(過客)囉!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]