• 瀏覽: 412,315
  • 回覆: 5,328
  • 追帖: 21
+670
引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2018-12-8 03:51 PM 發表
你宜家唔係發緊言咩???
我要回邊個係我嘅自由。唔係你有自由,我只係豉油呀?:smile_45:

...
既然你知道在香討 任何會員都有權發言
那為何你偏偏針對那些和辟易說話的人?
還有那個姨姨婆娘反應那麼酸, 反唇相譏+冷嘲熱諷
活像見到她老公的二奶那麼兇, 真令人頓起疑竇哬!
辟易, 辟易, 辟易… 我好驚呀!
你快快出來,調教調教 你的娘兒好友們吧!嗚呼哀哉!
叫她們看開點「男兒志在死方, 四海之內皆是相好」 也!

引用:
原帖由 結束一黨放屁 於 2018-12-16 07:50 AM 發表
wong兄一向心直,你睇法太純潔了
沒有這麼簡單的嘛,一定有有曖昧關係
相比之下, wong兄留言極其量是人肉轉轉機, 起碼沒有言詞那麼狠毒作人身攻擊!
引用:
原帖由 結束一黨放屁 於 2018-12-16 07:46 AM 發表
華為是國營企業
孟婊子是代表中國人勾結伊朗女間諜
所以中國人這麼緊張她被美加逮捕 就是怕她被迫供
引用:
原帖由 結束一黨放屁 於 2018-12-8 09:26 AM 發表
我不可以發言麼?
香討你買了? 我又不是跟你的男人說話
難道引用辟易post 開罪阿姐你了?
還是你吃醋了?
還有個大媽 冷言冷語 聯合夾攻
喂! 辟易 我好驚呀!
引用你的post 立即被兩個婆娘冷嘲熱諷
辟易 辟易 辟易
你快出來調教你的「好朋友」們啊! ...
引用:
原帖由 結束一黨放屁 於 2018-12-16 08:02 AM 發表
叫她們看開點「男兒志在死方, 四海之內皆是相好」 也! ...

日前騙子扮羅賓漢,睇到好搞笑~

騙子要呃人,首先要啲蠢人代入佢所想,
偽羅賓漢成功了,
的而且確好多人信以為真,稱佢為羅賓漢。

斃笑完蛋了~

呢個世界總係有D人身在福中不知福...
亦會有D人係喜歡自尋煩惱..

宜家媒體越揭越多料

分身 = 騙子,公屋仔,有前科,有金主。

原來玩分身係好易發達㗎,可惜我唔試玩。
引用:
原帖由 佛口蛇心十一 於 2018-12-17 05:55 PM 發表
斃笑完蛋了~

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2018-12-18 05:14 PM 發表
宜家媒體越揭越多料

分身 = 騙子,公屋仔,有前科,有金主。

原來玩分身係好易發達㗎,可惜我唔試玩。
依家可以將佢軍~

幕後唔可以割蓆承認斃少係傀儡,
所以焗住只能夠跟住斃少嘅形像方向走,
佢夠膽壯士斷臂就輸少啲~

其實呢啲人真係可憐,只係識用分身去從新做人。
佢哋用下個腦諗下,咪又係同一個人,咪又係同一個人生。
虛擬同現實都未分清,以為打機 GAME OVER, 從新玩就之前無數。
宜家仲加埋騙。

不過應該只係金主手下一條用完即棄嘅替死鬼,香港真蠢人多。
引用:
原帖由 佛口蛇心十一 於 2018-12-18 09:19 PM 發表

依家可以將佢軍~

幕後唔可以割蓆承認斃少係傀儡,
所以焗住只能夠跟住斃少嘅形像方向走,
佢夠膽壯士斷臂就輸少啲~

引用:
原帖由 結束一黨放屁 於 2018-12-16 08:02 AM 發表

叫她們看開點「男兒志在死方, 四海之內皆是相好」 也! ...
https://www.youtube.com/watch?v=D4DSNG6IRRI

引用:
原帖由 辟易 於 2018-12-19 02:51 PM 發表

https://www.youtube.com/watch?v=D4DSNG6IRRI
辟易,辟易,辟易!你是在呼喚我嗎?
可是...我害怕你那些說話酸溜溜的婆娘好朋友啊!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]