• 瀏覽: 412,454
  • 回覆: 5,328
  • 追帖: 21
+670
引用:
原帖由 WongManTak 於 2019-7-22 05:03 AM 發表

即係表達了公安和黑社會合作!  
何君堯指使白衣人襲擊無辜市民,有普通市民差不多死亡
支持何君堯係黑社會,還有盧偉聰做肥打手,林鄭做黑社會大家姐,好野!

https://www.youtube.com/watch?v=lTO1OuHw-_8&feature=youtu.be

何君堯昨晚與白衣人握手,稱「你哋係我英雄」

引用:
原帖由 WongManTak 於 2019-7-22 06:30 AM 發表

中共安排香港公安和黑社會合作!
黑幫打人,係有預謀,差佬肯定知情
連香討都有個題目『明日血腥一戰』
(前面有位ching話有組織專呃分嘅)
文匯報,何君堯,港警明知會有黑幫打人
市民不停打999,但打極都無差佬到場

http://paper.wenweipo.com/2019/07/20/HK1907200003.htm

暴徒謀明日最血腥一戰
https://news.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28380485&extra=page=1

引用:
原帖由 WongManTak 於 2019-7-22 06:44 AM 發表

都是中共預先部署!   
其實黑幫打人已經預先張揚
班差佬call極唔到現場肯定知情
文匯報2日前已指使左仔發報新聞題

http://paper.wenweipo.com/2019/07/20/HK1907200003.htm

我唔知道呢個post 入邊有幾多3毛,但如果你真係香港人的話,我希望你地睇清楚事實既全部,如果你到今時今日都認為612 個班人係暴徒既話,唔該你先睇下琴晚發生既事

引用:
原帖由 風乂傷 於 2019-7-22 07:01 AM 發表
我唔知道呢個post 入邊有幾多3毛,但如果你真係香港人的話,我希望你地睇清楚事實既全部,如果你到今時今日都認為612 個班人係暴徒既話,唔該你先睇下琴晚發生既事 ...
希望你睇清楚琴晚發生既事 ...三白眼佢居然指住啲白衫英雄:邀請人地入去打佢「你班仆街夠薑唔好走!警察已經嚟緊嘞,拉晒你班仆街 !」點知白衫英雄真係唔走,三白眼佢自己夾住尾巴走~撩人者賤打死無怨....即時諗起審死官:[我鐘意跳出又跳入啊,打我丫笨]

今日好開心,好感動...元朗居民會全力支持涼瓜傑呢句言論... "暴力有時可能係解決問題嘅方法"用藤條做平亂乞衣暴徒工具...會令暴力變得更精彩

引用:
原帖由 風乂傷 於 2019-7-22 07:01 AM 發表
我唔知道呢個post 入邊有幾多3毛,但如果你真係香港人的話,我希望你地睇清楚事實既全部,如果你到今時今日都認為612 個班人係暴徒既話,唔該你先睇下琴晚發生既事 ...
看到這種情況,杜汶澤亦禁不住在facebook鬧爆,指是繼「魚蛋革命」後又一次警黑合作:「其實2014年10月3號港共政權已經試過搵黑社會幫手,所以衍生出魚蛋革命,以武抗暴。今日元朗,警黑合作,並不是新聞。」而他更直言這是種卑劣的手法:「一個手段如此卑劣嘅政權,你打一代人,佢哋打唔死就會成長!你哋只有死路一條。」

杜汶澤就元朗冇差別打人事件,以短訊回覆蘋果,他說:「其實係香港古惑仔打示威者唔係第一次發生。係2014年10月3日係旺角已經試過有呢啲情況出現。今次你見到喺元朗,打咗咁多示威者,市民,一個差人都冇。我不嬲都唔相信,黑社會係自願參與呢啲活動,古惑仔出嚟行,冇著數嘢係唔會做。」他又補充:「咁香港政府每一日指摘示威者時候,話要擁護法治,我真係想問下元朗法治喺邊度?難道元朗獨立咗?唔受特區政府管轄?而我係唔知道?」

引用:
原帖由 投訴即被禁訪 於 2019-7-22 08:38 AM 發表

看到這種情況,杜汶澤亦禁不住在facebook鬧爆,指是繼「魚蛋革命」後又一次警黑合作:「其實2014年10月3號港共政權已經試過搵黑社會幫手,所以衍生出魚蛋革命,以武抗暴。今日元朗,警黑合作,並不是新聞。」而他更直言這是種卑劣的手法:「一個手段如此卑劣嘅政權,你打一代人,佢哋打唔死就會成長!你哋只有死路一條。」

杜汶澤就元朗冇差別打人事件,以短訊回覆蘋果,他說:「其實係香港古惑仔打示威 ...
白衣人元朗站襲擊市民36人傷 警方未作拘捕行動

大批穿著白色衫人士,昨晚到西鐵元朗站內及走入車廂,用木棍、藤條等追打乘客,有36人受傷,包括市民及記者,部分人血流披面送院。傷者中一人情況危殆,4人嚴重。一批警員在事發後,曾經到場了解後撤退。白衣人士其後折返車站拉起鐵閘,再襲撃站內市民,防暴警員就到南邊圍村附近布防,警員入村調查後,未有作出任何拘捕行動。

三白眼帶隊攪圍村找屎 以為帶幾十人去圍村做show傳拆人家祖墳的說話 又話起人黑社會底 最後開心啦人多蝦人少報應來啦

612暴徙掟磚掟鐵枝衝擊警察就是暴徙,西鐵兩種黑白曱甴對駡後挑釁對方就係打鬥 以為自己黑衣曱甴多 對方立刻增強白 曱甴

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2019-7-21 11:46 PM 發表
https://www.facebook.com/LamCheukTing.Official/videos/547539255780791/

極精彩,
見到林卓廷一直縮係後面扮大佬。
我今年至今最開心就係見到林卓庭俾人打...蝦蝦蝦

引用:
原帖由 auntie-ee 於 2019-7-22 12:20 AM 發表
呢個係乜水? 搞乜畀人打到阿媽都唔認得

9954809 9954810 9954811
睇下泛民班契弟仲敢唔敢出嚟抽水

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]