• 瀏覽: 412,499
  • 回覆: 5,328
  • 追帖: 21
+670
引用:
原帖由 gblsf4 於 2018-5-24 12:52 AM 發表

塵日軍希望化濃邪教發揚光大
以前就閃閃縮縮, 政棍最現實, 有大水喉射住就係老世, 肥佬黎莫財淪落做契弟了!

引用:
原帖由 亞藍米 於 2018-5-23 08:33 PM 發表
港版羅拉點解做咗8年咕哩個body都仲咁好線條架
天生麗質

引用:
原帖由 亞藍米 於 2018-5-23 08:33 PM 發表
港版羅拉點解做咗8年咕哩個body都仲咁好線條架
擔得抬得又捱得 有波又有籮 肯定好生養

話時話 港版羅拉真係幾靚女

引用:
原帖由 4仔太郎 於 2018-5-24 03:17 PM 發表

天生麗質
完全冇化妝素顏個樣 簡直靚過哂依家所謂嘅港姐

引用:
原帖由 auntie-ee 於 2018-5-24 03:41 PM 發表

奶奶心態
最重要好生養

附件

33540588_10160881799300455_5461345852268216320_n.jpg(115.73 KB)

引用:
原帖由 WongManTak 於 2018-5-24 01:51 AM 發表
這是中國共產黨棍的力量
中國共產黨媒體向中國人民宣傳法輪功:
《醫藥保健報》1997年12月4日
...
原來你咁撐法輪功, 因為你撐共產黨

引用:
原帖由 bomdhead 於 2018-5-24 03:43 AM 發表

以前就閃閃縮縮, 政棍最現實, 有大水喉射住就係老世, 肥佬黎莫財淪落做契弟了!
希望教廷認真處理呢件事, 陳神棍唔單止係漢奸, 仲有邪教中人, 佢信上帝係假, 拜魔鬼係真!

引用:
原帖由 auntie-ee 於 2018-5-24 03:41 PM 發表

性格係家長教出嚟。睇完佢講比老竇 兜巴星既家教。年紀大了亦無怨念,未讀完中學屋企破產亦想幫補家計。棒下出孝兒是比縱容的好。

引用:
原帖由 4仔太郎 於 2018-5-24 03:17 PM 發表

天生麗質
睇片見佢既魅力是由內而外咁湧出嚟呀

引用:
原帖由 WongManTak 於 2018-5-25 12:44 AM 發表

只是指出 "中國共產黨媒體向中國人民宣傳法輪功" 的事實.
你屈人失敗了!
中國共產黨媒體向中國人民宣傳法輪功

你又宣傳法輪功撐法輪功
咁你咪支持共產黨?

引用:
原帖由 WongManTak 於 2018-5-25 12:49 AM 發表

如果天主教是邪教, 大陸和梵蒂岡建交, 即係中國是邪國, 中共是邪黨.
無純種的漢人, 就無真漢奸!
所以任何人出賣中國, 都不可能是真漢奸!
DNA檢測瓦解漢族血統觀念 中國不存在純種漢人
http://www.china.com.cn/culture/txt/2009-01/23/content_17175873.htm ...
天主教100%唔係邪教, 我幾時講過天主教係邪教?
其實你知唔知我身邊親人信咩教?
我係話陳日君信邪教, 因為佢根本唔似一個天主教徒, 一個天主教徒唔會去支持法輪功, 十誡中頭三條佢全部犯晒, 第十條都係

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]