• 瀏覽: 412,970
  • 回覆: 5,328
  • 追帖: 21
+670
引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2019-4-14 06:53 AM 發表
記得我用 CALL 機嘅日子係好短。
見到呢隻嘢,有啲懷念。

BTW,係港人發明震機嘅,當年好巴閉。

曾經因為潮流而用。

實況是,無乜人call我

引用:
原帖由 泉船 於 2019-4-17 03:48 AM 發表

記憶曾有的不能忘。

他人作甚,有他們的自我見解。

你我他,經歷可能不太同樣。
昨晚記憶要忘記 心安回憶回味就死呢飯

引用:
原帖由 辟易 於 2019-4-17 12:11 AM 發表

同我性格有關,興趣多.好似書又係咩類型都睇下,歌亦係咩都聽下.好多外國歌完全唔知唱咩都會聽到洗腦咁.印度歌,埃及,拉丁..一樣照聽.
傳統戲曲或小調我覺得有些都好好聽.粵曲都聽唔少.京劇唱腔我覺得好得意...
就係咁既性格,上網同人講打機人地以為我好細個.講煮野食以為我係師奶.講運動健身有人以為我係教練.講對聯詩詞亦有人問我係咪教中文..
事實係興趣一大堆,但無樣算得上叻.全部識小小搭下 ...
外面興高采烈安心討論
應該破紀錄 唔破都算高峰
唔知你有無這興趣搭下咀
吹下水
成日擺埋我無興趣 (跑步)(唱舊腔)

引用:
原帖由 yipb1 於 2019-4-17 07:24 AM 發表

外面興高采烈安心討論
唔知你有無這興趣搭下咀
吹下水
八卦野我興趣不大.最多同朋友吹下水估下事主反應咁.
你可以發起你有興趣話題

引用:
原帖由 yipb1 於 2019-4-17 07:24 AM 發表

外面興高采烈安心討論
唔知你有無這興趣搭下咀
吹下水
安心事件真係洗晒版,
個個都不停討論

唔係出去返工嘅,CALL 機只係方便屋企同朋友搵下,應該唔會有好多 CALL。

我記得我用 CALL 機無幾耐,就加咗同天地線一齊用。
引用:
原帖由 泉船 於 2019-4-17 05:23 AM 發表

曾經因為潮流而用。

實況是,無乜人call我

引用:
原帖由 佛口蛇心十一 於 2019-4-17 02:26 PM 發表

安心事件真係洗晒版,
個個都不停討論
聽聞安心仲有兩段片(不過我覺得係吹水為多)

引用:
原帖由 辟易 於 2019-4-17 02:08 PM 發表

八卦野我興趣不大.最多同朋友吹下水估下事主反應咁.
你可以發起你有興趣話題
我喜歡的較偏的
未必適合大眾 亦可能要加上18+
但不忘初心 不把子彈帶進風月

引用:
原帖由 yipb1 於 2019-4-17 02:50 PM 發表

我喜歡的較偏的
未必適合大眾 亦可能要加上18+
但不忘初心 不把子彈帶進風月
車度影得到咩野.都係滿足八卦心理多.斷估兩條友都唔會車度開戰.

唔好講風月.我網上唔同人嘈,真係好無謂.做咁多年版主日日見人嘈.矛盾對立最多除了政治,還有娛樂同足球等..不計人流基本上度度都有,係分輕重而已.但未見過有邊個嘈/鬧贏的.有的已經好多年.我真心不明將時間花在這種事上有甚麼好處.
立場觀點不見講出來咪得囉.硬係要講到自己覺得"贏".根本就沒有人會贏.
除了時間會給出答案.
所以唔好講香討.我去其他網站論壇都唔會同人鬧交.時間留返來做自己鐘意的事好過.

引用:
原帖由 yipb1 於 2019-4-17 02:46 PM 發表

聽聞安心仲有兩段片(不過我覺得係吹水為多)
就算有我覺得都無嘢睇~
响架的士裏面根本都做唔到啲乜,
要睇嘅都睇晒~

引用:
原帖由 辟易 於 2019-4-17 07:42 PM 發表
車度影得到咩野.都係滿足八卦心理多.斷估兩條友都唔會車度開戰.

唔好講風月.我網上唔同人嘈,真係好無謂.做咁多年版主日日見人嘈.矛盾對立最多除了政治,還有娛樂同足球等..不計人流基本上度度都有,係分輕重而已.但未見過有邊個嘈/鬧贏的.有的已經好多年.我真心不明將時間花在這種事上有甚麼好處.
立場觀點不見講出來咪得囉.硬係要講到自己覺得"贏".根本就沒有人會贏.
除了時間會給出答案.
所 ...
就係有知名度 普通人就會把瞳孔放大 係尖沙咀不知幾多人即埸打車輪  啲人望一兩野就算

認同一半 對自己身邊嘅人  朋友 退兩三步都可
甚至全退都得
但係網絡上 鬼知你是誰
你唔識佢 佢唔識你
講一唔認同 就要講二
佢又想你認同一
你又想佢認同二
(在家裡,朋友圈切勿模仿
各大討論區老闆就正正喜歡激辯
吸引人流 如果佢睇法淡如水 就叫表白區

引用:
原帖由 佛口蛇心十一 於 2019-4-17 07:45 PM 發表

就算有我覺得都無嘢睇~
要睇嘅都睇晒~
如果想睇av咁 一定失望
但如果真係有二三片
又有觸碰重要部位的話
肯定又嚟多碟(全城熱話 )

引用:
原帖由 佛口蛇心十一 於 2019-4-17 07:45 PM 發表

就算有我覺得都無嘢睇~
要睇嘅都睇晒~
在道德上,安心上路吧。
在法律上,非法使用別人私隱,要刑事吧。

男歡女愛,沒有評論。

其實宜家 8 掛嘅人巳經算少咗好多,尤其係呢兩個藝人,一個 4 線、一個唔知係乜水。基本上無乜爆點。

我就覺得大部份人唔輸,唔可以接受自己嘅錯同埋現實真相。唯有擺下龍門、硬 R 落去,反而越 R 越爛。我就盡量少去回呢種人,反正如你所講,Time will tell.

其實,係人都會錯嘅時候,有人指正係好事。

如今現實真相有好多時都俾媒體或社會共識美化。正如好多人以為醫生一定可以醫好病人一樣,搞到入院就唔會失救咁。
引用:
原帖由 辟易 於 2019-4-17 07:42 PM 發表

除了時間會給出答案.
所 ...

有嘢睇嘅話,蘋果仲唔吹到自己有 1000 萬會員咩。
引用:

就算有我覺得都無嘢睇~
要睇嘅都睇晒~

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]