• 瀏覽: 396,532
  • 回覆: 5,328
  • 追帖: 28
尋日睇新聞見到陳淑莊俾d街坊鬧,
真係大快人心!

熱賣及精選
引用:
原帖由 andy1958_1 於 2018-5-22 09:35 AM 發表

真係大快人心!
記憶尤新!
塌樹 壓死孕婦 剖腹嬰命危 - YouTube

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2018-5-22 09:35 AM 發表

真係大快人心!
巿民:「 收聲啦!陳淑莊, 你住邊度呀?」

引用:
原帖由 bomdhead 於 2018-5-22 04:13 PM 發表

記憶尤新!
塌樹 壓死孕婦 剖腹嬰命危 - YouTube
陳淑莊仲死撐

https://www.facebook.com/hkgpaocom/videos/957810627757546/

引用:
原帖由 泉船 於 2018-5-22 03:59 AM 發表

不同階段,有不同理想,當初我年少時,曾夢想做個天文學家,考古學家,我的心智是做不了。

理想也在自身妥協下,若即若離,甚至更遠。
思想與身體不同步,做就我的失敗。

不過,當中的經驗也是一種養份。

我看你好,看別人好,就是未曾想過自己的好。

理想會隨着年紀而生變化。
面對現實不低頭者,有大成就。
不過沒我份。

可也學到了什麼是隨遇而安的皮毛。 ...
一個人沒有被迫而能夠濟身於高層次是天份,隨遇而安咪我呢D無天份既人防護罩囉

就如近日的中國論,能夠掘起只因被封鎖,我亦講過,現在做到最大的購物網亦唔見有乜新科技,只是付款方式轉用時代上人們不可離身的手機做工具,就做到全民無現金社會現象。因為收錢的暫時未要比終端用戶費用,樂意使用。

今次比美國迫佢玩高端中國蕊,睇下到2025邊個在笑吧。
仲有幾年,我應該有眼睇吧

引用:
原帖由 auntie-ee 於 2018-5-22 10:42 PM 發表

陳淑莊仲死撐

https://www.facebook.com/hkgpaocom/videos/957810627757546/
佢應該幾僧佢父母

引用:
原帖由 WongManTak 於 2018-5-23 01:46 AM 發表

屈穎妍在大陸嚴重危害了國家安全, 無被判無期徒刑, 也無警察拔槍!
屈穎妍等人於1995年8月18日以旅遊為名在福建沿海地區非法搜集中國軍事機密,於8月20日被當地群眾發現並舉報。福建國家安全機關對他們進行了審查,查明屈穎妍等人的行為觸犯了《中華人民共和國國家安全法》、《中華人民共和國軍事設施保護法》,嚴重危害了國家安全,並於8月25日根據《中華人民共和國國家安全法》 ...
原來阿屈 係漢奸

引用:
原帖由 WongManTak 於 2018-5-23 01:59 AM 發表

屈穎妍經歷
香港中文大學主修中文系,是崇基學院文學士,1989年畢業[1],小學及中學畢業於香島中學及附屬小學,任職《壹週刊》副總編輯,任職壹週刊期間,曾因中國青少年發展基金報道而被控誹謗[2],罪成。 ...
原來屈係咁曲街架
點解仲有人揾漢奸嘅野
來讚揚
莫非又係漢奸

引用:
原帖由 WongManTak 於 2018-5-23 02:06 AM 發表

屈穎妍向大家証明: 嚴重危害了國家安全, 是無問題的.
危害國家安全 屈是漢奸
下次見一獲 就×一獲佢
包括讚揚佢啲人

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]