• 瀏覽: 6,583
  • 回覆: 112
  • 追帖: 1
+16
hig 係一種類似推車嘅性愛姿勢
可能佢想插女皇掛

Give me a hig 爆 U
引用:
原帖由 clipperwood 於 2018-4-21 02:17 PM 發表

露底鳥

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2018-4-21 02:21 PM 發表
hig 係一種類似推車嘅性愛姿勢
可能佢想插女皇掛

Give me a hig 爆 U
我唔係English......唔識呀

侮辱我無用嘅
你串錯字就係串錯字
引用:
原帖由 赤共 於 2018-4-21 02:18 PM 發表

穿錯字英文渣有咩問題,你個極端恐怖共產邪教獨裁者習種都係小學雞黎之嘛

版友話我係小學雞咋
我邊識咁多呀
不過有 D 人連小學雞都不如
話佢串錯字
笑兩下
就發爛係度鬧人 真陰公  
引用:
原帖由 clipperwood 於 2018-4-21 02:23 PM 發表

我唔係English......唔識呀

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2018-4-21 02:25 PM 發表
版友話我係小學雞咋
我邊識咁多呀
不過有 D 人連小學雞都不如
話佢串錯字
笑兩下
就發爛係度鬧人 真陰公  

甘銀扑褂爆粗,呢位Asian English 一D都唔gentlemen..仲話自已係English

英女王話關你0地香港人L事.

引用:
原帖由 bchk1842 於 2018-4-21 02:30 PM 發表

Thanks for your report and Edited.Spell the words wrong because of my iPhone Auto Correction setting.
講多兩句就露哂低啦....都係用chingenglish la.......

D英文屎到

引用:
原帖由 lookpoq 於 2018-4-21 05:16 PM 發表

條友自取其辱
條友lolly gin

有錢派就 happy birthday

引用:
原帖由 bchk1842 於 2018-4-21 10:28 AM 發表
China is the fucking invader who has invaded our country for more than 20 years.
British Hong Kong should reunion with UK.
支持,bno 有居英權記得通知下

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2018-4-21 02:15 PM 發表
唔好意思
Asian English
你連 Highness 都串錯喎

條儍仔去同英國人講自己係乜乜 Asian English睇怕聽到人地一頭霧水

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]