• 瀏覽: 25,630
  • 回覆: 170
  • 追帖: 1
+34
引用:
原帖由 Welcomelone 於 2018-4-16 04:01 AM 發表
先有:羅斯福號硬闖禁區圈事件,解放軍預定的南海三日軍演,只演一日就草草收場

http://s.newsweek.com/sites/www.newsweek.com/files/styles/full/public/2017/11/07/1107communismtrumpchina.jpg

...
105枚一級導彈襲擊三個目標,平均35枚一個點。。。點解我睇照片個效果係大概10個榴彈炮炮彈就可以做到嘅?做乜35個導彈炸完,大小彈坑都唔多個?有乜可能!

哈哈,美英法戰機全部老遠射導彈,根本無入人地領空

引用:
原帖由 wonderful2night 於 2018-4-16 08:50 AM 發表
佢d戰機不敢進入敍利亞領空,只在外圍發射,因為怕被擊落。
人哋導彈射程夠遠點解要入去?你呢啲咪叫做攞野來講曪

引用:
原帖由 lcheung123 於 2018-4-16 06:06 PM 發表

105枚一級導彈襲擊三個目標,平均35枚一個點。。。點解我睇照片個效果係大概10個榴彈炮炮彈就可以做到嘅?做乜35個導彈炸完,大小彈坑都唔多個?有乜可能!
上過戰埸乎?目測都估到。咁西飛利。
c亨。平時用乜槍打仗多呀。
廣華街有無得賣。入氣定入電架。

老美用20億換敘利亞三座建築物,邊個著數D呢

引用:
原帖由 單吊ㄧ索男 於 2018-4-16 07:59 PM 發表

上過戰埸乎?目測都估到。咁西飛利。
c亨。平時用乜槍打仗多呀。
廣華街有無得賣。入氣定入電架。
35枚精準導彈炸一個點。當年中國駐南斯拉夫大使館被四枚唔係咁精準嘅導彈炸平,今日用當年九倍數量(新導彈爆炸破壞力可能唔止),35粒炸成乜效果,就算唔係軍迷都心裏有數。況且呢個懷疑唔係我提出嘅,網上好多傳媒都發出同樣疑問,佢哋有圖有討論,我係度借花敬佛而已。

引用:
原帖由 tiii 於 2018-4-16 08:17 PM 發表
老美用20億換敘利亞三座建築物,邊個著數D呢
有部分係英國佬同法國佬貢獻嘅。

美英法三國發射了105支飛彈打敘利亞,但在敘利亞只有六個平民受傷,果然好精準,值得一提。

感謝高人指點,奸邪妖獸惡意詆毀中俄的毒計,絕對無可能得逞。

大家認為美國佬會否再發出攻擊?

侵侵絕對係美國偉大總統, 為咗世界早日和平, 帶領美國人一起跳崖......

這爛鳩討論區:己俾共畜搶奴五毛霸佔了:也成垃圾討論區!以後不來也罷!!!

引用:
原帖由 高大幼稚的核心 於 2018-4-16 09:19 PM 發表
這爛鳩討論區:己俾共畜搶奴五毛霸佔了:也成垃圾討論區!以後不來也罷!!!
成個香港都係,返去你嘅地方吧

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]