• 瀏覽: 25,556
  • 回覆: 170
  • 追帖: 1
+34
幸好有這些洋奴吹大白人,中國才能爭取到時間,待中國的金融和軍備、工業就位穩定,到時候再收網。
希望洋奴在收網後,能快樂接受因果之報,以現在科技,在網上的漢奸洋奴應該已經比人查了3代,快離開香港,遲了跑不掉呢!

引用:
原帖由 星海楊帆 於 2018-4-16 08:57 AM 發表
特爺一出,軍演結束
On9

引用:
原帖由 jspace 於 2018-4-16 08:39 AM 發表
老人家今天給祖國和俄國的兵謀。

祖國;攻佔。核平澳洲。
俄國;核平英國。
核戰等如世界末日 你都唔會有運行.

美軍咁能勁點解佢支持既恐怖份子打輸呢?😂

咁L多人鐘意做尾狗漢奸,真係dlllm。

引用:
原帖由 Blonzz 於 2018-4-16 03:40 PM 發表

因果報應?除了主耶穌審判世人之外,罪人冇資格有審判權,到哪日,主耶穌必審判世人,不悔改的都會丟進火湖地獄,直到永遠。
主你老母爺so, 2000 年d神話都信。中國有女媧補青天。正on 9。

引用:
原帖由 Blonzz 於 2018-4-16 03:40 PM 發表

因果報應?除了主耶穌審判世人之外,罪人冇資格有審判權,到哪日,主耶穌必審判世人,不悔改的都會丟進火湖地獄,直到永遠。
你個主耶穌而家係度懲罰緊老美

4月份啦,美國東岸,東北部地區仲暴雪成災

注意呀,唔係普通風雪,係暴雪

三國聯軍 又軍艦 又戰機 又百幾支巡航導彈 delay no more, 成績係打中幾座廢墟, 機場 市中心 軍事基地 無個中, 洗唔洗開支香檳 賀吓?

引用:
原帖由 Only_G 於 2018-4-16 08:48 AM 發表 
樓主重未柒夠,你另一標題的美國單挑俄,敍利亞,伊朗呢!怎樣單挑呀,標題黨?
沒有英,法幫手,你老美夠膽單挑咩?
再說,用一百多枝巡航導彈飽和攻擊三處地方,如果真的全中,不炸出一個大洞才怪, ...
佢老細肥佬破產冇糧出,幾日冇飯開,所以餓到儍左!

引用:
原帖由 Welcomelone 於 2018-4-16 04:01 AM 發表
先有:羅斯福號硬闖禁區圈事件,解放軍預定的南海三日軍演,只演一日就草草收場

http://s.newsweek.com/sites/www.newsweek.com/files/styles/full/public/2017/11/07/1107communismtrumpchina.jpg

...
你如何知道共軍軍事機密,話南海軍演係三日改一日?

特爺好嘢,希望佢能更改憲法,終身做美國總統!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]