• 瀏覽: 25,620
  • 回覆: 170
  • 追帖: 1
+34
引用:
原帖由 Only_G 於 2018-4-16 08:48 AM 發表
樓主重未柒夠,你另一標題的美國單挑俄,敍利亞,伊朗呢!怎樣單挑呀,標題黨?
沒有英,法幫手,你老美夠膽單挑咩?
再說,用一百多枝巡航導彈飽和攻擊三處地方,如果真的全中,不炸出一個大洞才怪, ...
你睇番 英國同法國出動次數, 先至再吹, 根本主力都是美國

樓主浄識打飛機!過支導彈炸三楝樓

引用:
原帖由 單吊ㄧ索男 於 2018-4-16 07:59 PM 發表 

上過戰埸乎?目測都估到。咁西飛利。
c亨。平時用乜槍打仗多呀。
廣華街有無得賣。入氣定入電架。
https://youtu.be/8sa7ZX58Kk4

一枚2002年對地導彈嘅效果。。。依家話緊35枚2018年嘅精確制導導彈全部打中一個目標。

引用:
原帖由 高大幼稚的核心 於 2018-4-16 09:19 PM 發表
這爛鳩討論區:己俾共畜搶奴五毛霸佔了:也成垃圾討論區!以後不來也罷!!!
見到臨走自動放低幾個簡體字咁支持,真搞笑!好行夾唔送!

引用:
原帖由 萬事得3 於 2018-4-16 11:37 AM 發表

我都好期待老美打7俄羅斯
最好聯合埋英法德,亡左俄國。

傻西一個!打完飛機周圍同人講吊完西!忽上腦

老解近年雖然有進步,但點會上升軍事神話既level?樓主係咪燒壞腦?
老解同美國太平洋艦隊既差距仍然較大,人地殺埋身當然要避其鋒芒啦,實力相當先至可以硬碰硬

引用:
原帖由 高大幼稚的核心 於 2018-4-16 09:19 PM 發表
這爛鳩討論區:己俾共畜搶奴五毛霸佔了:也成垃圾討論區!以後不來也罷!!!
諗深一層,你可以帶領你啲弟兄反攻,光復討論區喎?做乜好似當年蔣介石咁走佬啫?

美英法飛彈射完又點?炸完又有冇派陸軍去敍利亞?咁西方國家又何來勝利?

引用:
原帖由 Hung77 於 2018-4-16 07:58 PM 發表

人哋導彈射程夠遠點解要入去?你呢啲咪叫做攞野來講曪
只係想講去目標上空炸效果更好。還有一支巡航導彈得450公斤,但造價是1000公斤激光炸彈2倍有多,點解唔用又平又效率高既方式,因為怕死。

呢個世界玩完

引用:
原帖由 Welcomelone 於 2018-4-16 04:01 AM 發表
先有:羅斯福號硬闖禁區圈事件,解放軍預定的南海三日軍演,只演一日就草草收場

http://s.newsweek.com/sites/www.newsweek.com/files/styles/full/public/2017/11/07/1107communismtrumpchina.jpg

...
樓主 標題配合國家人民文化 如果唔係人民係唔明
「國民尿崩了,維呢哭崩了,美帝十日連破中餓軍事神話」

而家嘅老美講野樓主都信十足,証明係白痴一名

引用:
原帖由 Welcomelone 於 2018-4-16 04:01 AM 發表
先有:羅斯福號硬闖禁區圈事件,解放軍預定的南海三日軍演,只演一日就草草收場

http://s.newsweek.com/sites/www.newsweek.com/files/styles/full/public/2017/11/07/1107communismtrumpchina.jpg

...
又一個智將

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]