• 瀏覽: 52,075
  • 回覆: 322
  • 追帖: 4
+23
條仆街當時老屈人非禮及有獨立證人,想知道狗男女有冇干犯刑事?當時警方有無拉人?

香港甘樣我就放心了!😁

引用:
原帖由 jfavejfave 於 2018-4-16 02:57 AM 發表
忍一時風平浪靜,身邊有小朋友卻為了小事嘈交,面臨起底,多無謂呢!多個Facebook群組瘋傳一則巴士上故事,據形容,

忍一時風平浪靜,身邊有小朋友卻為了小事嘈交,面臨起底,多無謂呢!多個Facebook群組瘋 ...
連”老婆比人非禮“都可以用來屈人,麻煩樓主去第6版post呢對極品夫妻出來,因為好多人會睇唔到,當做件好事,如果版友見到呢兩條賤人可以小心,唔該先。

港賤屈錢是真

賤到冇朋友

引用:
原帖由 wasana 於 2018-4-16 12:33 PM 發表
一點點同意!
每事都獨立處理。
但呢件事,如果無正義叔出現,年輕人被屈咪好慘?可能入獄架。
呢種賤人唔公審佢點得?

甘有冇非禮都唔係受害人話係就係既,都要睇環境証公吻合先告得入(除非被告唔識得自辯)公審唔會對案件有實質幫助.

引用:
原帖由 元朗梁大哥 於 2018-4-16 07:20 AM 發表
呢條76屈9人,有無品架你
無錯,屈人啲人正一仆街

港女無波

引用:
原帖由 低端人 於 2018-4-16 12:24 PM 發表
屈人非禮條友一定係藍絲!
唔係喎 ,上次佔中嘅時候 ,有幾單 屈人非禮嘅女人都係黃絲嚟㗎喎

真係丈義每多屠狗輩, 比個like大叔。果黑恤男正PK, 好好打咩, 上擂台比人打X佢

引用:
原帖由 beelzebub 於 2018-4-16 08:20 AM 發表

https://youtu.be/pj24aKAyFN8
對腳唔錯咁喎

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]