• 瀏覽: 4,998
  • 回覆: 53
  • 追帖: 1
軸心國空襲敘利亞疑點重重,或已完全失敗。

第一,用過百支導彈打三棟所謂化武中心?一棟要用三四十支導彈?軸心國唔好呃自己啦。
上次偷襲機場用咗六十幾支導彈,唔通所謂化武中心好似五角大樓咁大座?用下腦啦假西。
俄軍官魯茨科伊在新聞發布會上對記者稱:"打擊目標包括敘空軍航空基地。客觀觀察的數據如下。4枚導彈襲擊杜瓦利機場--全部被擊落。12枚打杜美爾機場,全被擊落。布雷機場18枚,全被擊落。沙伊拉特機場12枚,全被擊落。機場均未受損。"
據魯茨科伊補充稱,射向未使用的梅澤機場的9枚導彈中的5枚被擊落。此外,射向霍姆斯機場的16枚導彈中的13枚被擊落,同時未觀察到嚴重損壞。
好明顯,軸心國聲東擊西,口講炸化武設施(其實根本唔係),實際主要想打擊敘利亞空軍,支援恐怖份子行動,點知全部俾俄羅斯和敘利亞攔截晒。
軸心國炸機場衰咗,只敢認打所謂化武中心,自吹百發百中,笑死。

第二,化武中心應炸開咗該周圍都有佈滿劇毒,生人勿近。點解當地記者可以無保護衣行埋去拍片?
軸心國又老屈!

第三,所謂化武中心瓦礫之中只有水泥,近乎無枱凳,化學品容器,儀器,機械,喉管同電線。同廢置建築冇分別。
假西對住堆水泥打飛機,精神病。

值得一提,英國三分二人不支持空襲行動。

假西不知如何回應。

香港媒體只會跟西方媒體報道話聯軍成功摧毀化武設施

引用:
原帖由 Gingerlemoncola 於 2018-4-15 03:59 PM 發表

佢班小學雞冇膽認錯,只會一路盲反落去,依喲就叫死雞撐飯蓋囉
半日都冇一隻假西敢入來挑機。

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2018-4-15 08:42 PM 發表

樓主歸納得好好……以後…假西只能當睇你唔到了!

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2018-4-15 08:42 PM 發表

有理有據,奸邪妖獸豈敢來造次?

引用:
原帖由 潘盧小閒 於 2018-4-15 08:49 PM 發表

樓主歸納得好好……以後…假西只能當睇你唔到了!
班契弟個個禁止我回佢帖。

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2018-4-15 08:51 PM 發表

班契弟個個禁止我回佢帖。
那是……反面的讚美…

引用:
原帖由 Gingerlemoncola 於 2018-4-15 08:58 PM 發表

依喲叫畏我獨專,有佢廣冇人廣就係民主獨裁教意
假西眼中只有勝負,沒有對錯。只有強權,沒有公義。

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2018-4-15 14:25 發表
值得一提,英國三分二人不支持空襲行動。
唔止唔支持
仲大力反對添
可以上網查 #NotInMyNameTheresaMay

引用:
原帖由 星海揚帆 於 2018-4-15 10:09 PM 發表

唔止唔支持
仲大力反對添
可以上網查 #NotInMyNameTheresaMay
化武大話冇人信。

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2018-4-15 20:59 發表
假西眼中只有勝負,沒有對錯。只有強權,沒有公義。
不對不對
只係歐美國家先可以咁橫行霸道
如果換轉係兔仔已經叫到拆天

唔好講其他
佔鐘時期特區警察講野大聲D都話過分暴力

引用:
原帖由 YikHei 於 2018-4-15 03:50 PM 發表 
香港媒體只會跟西方媒體報道話聯軍成功摧毀化武設施
你要記住 世界主流傳媒8成都係歐美傳媒, 而香港主要資訊來源普遍都係來自 最重要 嗰幾間 歐美大電視台 。 你咪睇下美國嘅cnn或者fox 睇下佢訪問 嘉賓 報道今次空襲 嘅消息。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]